[Honza, 16:44, Re:]:Hele, fikovy liste, jak to mas v sobotu s Tuty? My kdyz to vyjde pojedeme se Zuzkou nekam na ledy, pak by jsme mohli do hospy? Ne? Zase jako minuly vikend... :-)
[Máma, 15:21, Re:]: Děkuji za projevovanou podporu :-) Edit: ha, ono se to netýká osobního útoku ze strany Tomáše, no nevadí, stejně je od přírody drzý... ;-)[Tomáš, 16:26, Re:]:Petřín... tam budou slídit úchylové a bezdomovci :-)[Petr, 16:28, Re:]: Za dvacet korun už chci fíkový list :-)
[Máma, 16:30, Re:]:Jeje, pardon. Ja si toho casu nevsiml poradne.Nu, tenhle system odpovidani se brzy zmeni a bude i videt, na co bylo odpovidano, takze teste se :)
[Tomáš, 16:27, Re:]:Já jsem pro cokoliv, jen zdůrazňuji, že ten čas odpovídá příspěvku, na který jsem reagovala ;-)A Petřín zní fajn, taky mě to napadlo jako vhodná možnost.
[Tomáš, 15:08, Bobovani]: Nemám boby, ani sáně a na igelitku prdím :-) A mimochodem, kde chceš bobovat? Kde tu je nejbližší kopeček? Dovoluji si poznamenat, že tady nejsme v Krkonoších ;-)
[Petr, 13:08, Re:]:Hele, padavko, ja mam vzdycky aspon sadru - proste uplna destrukce.:)Ty mas porad neco narazenho a omotaneho - prstiky, zebra, pak nozicku:D
[Petr, 12:31, Re:]:Hm, tak ty by me i lakaly, ale mam dva problemy:1) Neobuji pravou brusli2) Nechci si rozmasirovat pred vyndanim bordelu druhou nohu, nahoda je svine, ja jsem proste klikar ;-)Navrhuji ping pong
[Tomáš, 11:05, Vikend v Krkonosich]:Hle, tady nekdo nedaval pozor, snad to neni maly hrosik ?:))[Zuzka, 09:48, Re:]:To by slo.[Petr, 10:54, Vikend]:max sport, a to jeste kratkodobe, v pondeli mam zk Tady jsem nasel neco na motokary, jen pro zpestreni.:)
Bohuzel my vikend s Luckou nedavame, anzto jedeme do zasnezenych plani a kopcu.Nicmene na ten pondelek bobovani sankovani zni velmi dobre. Ja bych byl pro...Akorat me napada, ze mozna budeme tri, ale to se jeste vyjasni :) Tim vas ted nebudu zatezovat. resp. bylo by to prekvapko.