Tak to já asi končím, protože když v sobotu na iriadoru neskončím, tak skončím v pondělí u zkoušky. Ale možná jsem u zkoušky skončila už dneska (u písmené části), jenže ještě nevím výsledky. Pokud jsem skončila, možná ještě přehodnotím sobotní končení. Konec hlášení. ;-)
[Petr, 16:47, Re:]: A nekoupíme si na Olšanech iriadorskou hrobku? Ovšem musí to být ta větší v podobě antického chrámku. Budeme pak pořád spolu a hrát společenské hry a slavnosti vyjdou o dost levněji :-)
[Petr, 14:13, Re:]: Děkuju za tip, to mě ani nenapadlo, ale už to tam píšu, když se na tu honosnou slavnost složíte všichni, nebude úhrada na osobu tak strašná :-)[Radim, 16:25, Re:]: Můžeš hrát i s lyžema, jen si musíš dávat větší pozor na přešlap ;-) A když se nedostavíš a zasype tě lavina, tak končíš taky :-)[Tomáš, 14:26, Re:]: Ty jsi dobrá duše, tebe zlomyslnosti nenapadnou, že? Věřím, že bys i uronil slzičku :-)
[Honza, 11:12, Kuk :-)]:Zni to pekne, ale v sobotu bych rad jel na lyze, tak nevim, v jakem stavu se vratim zpet. Pokud to pujde, tak bych se stavil :)
V sobotu od 20.00 je rezervována bowlingová dráha na dvě hodinky v Bowling baru Ruská 88... Očekávám hojnou účast a samozřejmě, kdo nepřijde, tak končí :-)http://www.bowlingbar.cz
Vypada to zajimave. Dovca by se mohla rysovat pekne. Zkusim sehnat vicero materialu ke Slovinsku a bude.Bowling vypada taky hezky. Je fakt, ze Lucka ma tedka pred opackem makra, taze bude studovat dnem i noci :( Pripadne bych se pripojil sam no...uvidime.
[Zuzka, 19:12, Re:Tajné hlasování]: Hehe, tajné hlasování, dobrý nápad, jinak můj hlas platí za dva hlasy (já a Johnny) :-)S tou chatou je to smutné, ale konečně by se mohlo zauvažovat s předstihem nad sobotním bowlingem ;-)
[Petr, 19:00, Leetni velka akce]:Jen doplním informaci o způsobu provedení hlasování. Prosím své volby odevzdávejte emailem na mou osobu. Po té, se naplánuje nějaké to plánování, jak už bylo jednou zmíněno.Sobotní akce na chatě se až do doby trvalého zvýšení teplot nad aspon 5 stupnu odvolává. Nebyla by voda. :(
Zuzka poslala vsem fotky moznych typu na leto - chybi Tomovo Slovinsko, cimz prosim Toma o eventualni doplneni (treba Tomovi [to je zmatek v tech Tomech] fotky z uz nevim kdy). Takze mrknete a poslete sve preference. Cimz vyhlasujeme tajné hlasování :-) aby nikdo nikoho neovlivnoval apod ;-)Pak zverejnime vysledky a budeme diskutovat :-)Fotky prosim nehazet z mailu na web, na to jsme si nejak nevyzadali povoleni ;-)
Zažádal jsem o pas, orientačně bude kolem 16. února... a šest stovek je v... ještě jsem se nepodíval ani za Příbramsko a už platím :-)[Radim, 16:48, Re:]: To chce trochu zvolnit tempo, osobně si dopřávám jednu událost či dvě týdně a jsem spokojen :-)
Ve středu si půjdu vyřídit pas, tak mi držte palce, ať se tam neztrapním :-)[Máma, 22:29, whoa]: Tak to je fajn, že tu se mnou při MOR zůstaneš, vymyslíme alternativní program :-)