Pokud nebudeme zrovna v Armenii:), tak se tam rada podivam. Byl by to v mych jednatriceti letech prvni rockovy festival. :) Cimz naznacuju a svolavam predbezne planovacku letni dovolene. Jeste bych nadhodila Gruzii, jelikoz je to hned vedle a kamarad tam byl podstatne za levneji nez se leta do Armenie.
Jsou chvíle, kdy by se měli optimisté popravovat :-)Tomáši, máš to marný, mě nepředěláš, ale pevně doufám, že brzy nebo později uvítám tebe ve svém týmu, protože je dokázáno, že optimistou se narodíš, ale pesimistou se postupně stáváš a cesta naopak nefunguje :-)K Masters jsem skeptický, mám dojem, že bych se tam den před odjezdem strašně moc netěšil a bušil hlavou do zdi za to, že jsem byl v lednu tak tupý a ledabyle na masters kývnul bez hlubokého rozmýšlení, takže rovnou teď říkám, že raději ne. Chráním tím především poslední zbytky cti :-)
Proste nevim heslo, to se stav
- 15:27 23.01.2012
[Petr, 15:17, MoR - Within Temptation]:To uz tu bylo :D Muj navrh byl smeten ze stoluTome, tedka jde o to, jake ruzky vlastne vystrkuje ;-)
[Zuzka, 13:05, Re:]:\"Nebojme se o Tom.\"? :-) To zni jak ty maily z Indie, co mi chodi od obchodnich reditelu ruznych bank :-D[Tomáš, 13:20, Re:]:Kdyz to moc zmohutni, tak to trisknem bouracim kladivem ;-)
[Tomáš, 12:46, Re:]:Jeje, ted se spousta lidi mohla vydesit. Ale nebojme se o Tom. Ona se da spousta veci v dnesni dobe lecit a tlumit. Barbituraty to jisti. :)))
[Zuzka, 10:59, Re:]:V navaznosti na :[Petr, 11:02, Re:]:Vis, on Petr ma pravdu. Ja to opravdu beru optimisticky, i kdyz samozrejme nejsem uplne blbej, abych si myslel, ze Honzik prebehl na druhou stranu :) Nicmene naznaky tu uz jsooou. Vystrkuje ruzky, on se nezda.
[Tomáš, 21:23, Krasny nedelni vecer]: Mno, můj víkend byl alkoholový, ale navštívil jsem několik žižkovských putyk, takže jsem se také pohyboval :-) A do nového týdne se těším moc a moc, úplně se pondělního rána nemůžu dočkat, to bude tak úžasné! :-D
[Zuzka, 23:13, Podoli sobota vecer]: Uvidíme, jistě :-)[Pavlicek, 12:33, Re:]: Někdy mám vnitřní problém s tebou :-)
Pavlicek
- 12:33 22.01.2012
[Zuzka, 23:13, Podoli sobota vecer]:Honza by hlavne potreboval doprovodnou lod a psychiatra, protoze on ma vzdy nejaky vnitrni problem, kdyz se tedy jedna o plavani a vseobecne sport :)