[Honza, 20:32, Kuk :-)]:Hele ty Jůů. Koukej dovalit raketu. Za každou návštěvu squashe ti naskakuje 50Kč na úrocích. Pozor, začíname chodit celkem často:)
[Honza, 16:09, Re:]:Jeee, tak novou po tobe chtit nebudu :-) Dyt ani tahle nebyla nova... Tak se proste zkus jeste mrknout treba v Bystricky no a kdyz nenajdes, tak nenajdes...
[Petr, 22:30, Upominka]: Eeee, to je vskutku zajímavá upomínka, nějak jsem s ní už nepočítal, tedy, hehe, myslel jsem, že jsem ji už dávno vrátil, protože jak se tak rozhlížím po pokoji, raketa tu není... :-D Mno, měj chvíli trochu trpělivosti, půjdu se po ní asi podívat někam... :-)
Mily Jene, dnes jsme sli na squash a hadej co? No chybela nam raketa :-) Takto se, mlady muzi, rakety nepujcuji, to vskutku ne :-) Chapu, ze jsi pod vlivem sveho pritele Bartuska, ale u tebe, narozdil od nej, vim kde bydlis :-D
[Petr, 12:49, Re:]:Co vis, treba by si padli do oka a Pavel by mel utrum:) Nove planovana dvojpostel na Kacerove by zmenila dvojici prilezitostnych noclezniku.