Toz pratele, budu se na vas vsechny v patek moc tesit.Co kdybychom to dali mezi sedmou, osmou hodinou? To by se tak hodilo snad vsem, ze?Zaroven neco samozrejme tu k jidlu bude, piti rovnez, ale prineste cokolivek budete chtit k piti (krom piva, vina) a jidla (coz nejake drobnosti zajistime).
Mohla bych příležitostně poprosit o hrubý výběr fotek z jeseníků na ftp a při té příležitosti i o přihlašovací údaje? :-)edit: teda ono to tam možná je, jak tak koukám do novinek, ale každopádně se tam nemůžu dostat...
[Tomáš, 08:41, Novy rok]: S novým rokem opadlo těžké bolestivé břemeno předchozího roku a došlo na zázračné uzdravení? Mám rád zázraky, Lazar byl také vzkříšen a vstal, to už začínal vonět, a šlo to a přišel na hostinu :-) Na 6.1. jsem předběžně domluvený s Bartůškem na hospůdku, ale snad by to šlo spojit, pokud někdo nechová vůči Michalovi nějakou zášť nebo by jeho přítomnost nesnesl pro nepřekonatelný odpor, v naší společnosti naprosto vyloučený pocit :-) Otázkou je, jestli on bude chtít vidět vás, ale jsem si jistý, že ano :-)
Toz Lucce je nastesti o dost lepe, takze u nas taky vse ok.Co se tyce dooslavy a nasledne kolaudacky, co byste rekli na patek? (mysleno tento,6.1.)Tyjo, to je tak nezvykle, zase psat data od 1. mesice noveho roku. :)
[Máma, 19:25, Re:]:Jen utikej, aspon do te sve kedlubny nacpes zas nejake ty vedomosti, rozhodne ti to prospeje;-)Jinak vas vitam zpet, jsem pocten vasi pritomnosti, ach :)