[Zuzka, 22:59, Re:]:No tak jsme se uplne neshladali :-) ale i presto to bylo moc fajn a diky vsem zucastnenym. U nezucastnenych doufam, ze je lip :-/Nekdy usporadame \"dooslavu\", aby jsme to vsem vykompenzovali ;-)
[Petr, 22:57, Re:]:Kurna, to jsem se smala ja. Kdo mi to tu hackuje muj pocitac! Jinak vsem preju krasny zbytek letosniho roku (jakeho jineho, ze). Doufam, ze v sobotu dobloudime az do Sobotina do toho hotelu, co Peta nasel jeho jmeno a stastne se tam shledame s vami vsemi.
[Petr, 22:10, Brou]:papa Lala, uzijte si to, ale nezavidim Vam to, ja snad do soboty vylezim tu svoji chripku, kterou jsem uspesne prechazel cely prosinec:)
[Tomáš, 16:22, Silvestr]:tak jelikoz pojedem nejspise vlakem, my dojedem az hodne odpoledne, takze o vyletu nemuze byt moc rec/maximalne nejaka prochazka:)Hlavne je problem usek Opava/Sumperk - Sobotin :)
Mladi lidickove, silvestr se nam blizi a jak jsem slysel, skupinka B jiz zitra odjizdi na prechod. Stastnou cestu a hezke spani ve stanu.Co se tyce skupinky P, rad bych se dohodnul na sobotu, abychom pripadne sladili dojezd na misto a mohli jeste treba vyrazit na chvili cupitat do okoli. Co vy na to?