To je výzva :-D Pasuji Janu na kuchařku, udělá nám jistě ráda několik soutěžních piškotových dortů :-) To je jedna věc. A zároveň bych rád slavnostně vyzval Zuzku na duel v pojídání pečených vepřových kolen (organizačně bych to viděl těsně před nebo po plavání). Kuchařka nástup! :-)
[Pavel, 18:21, Re:]:Juu vida. Rada prijimam, ale jelikoz tys tedka trenoval, tak bych duel videla nekdy na zacatek unora, at mam taky nejakou sanci. Jinak co se tyka duelu, rada bych jednou vyzvala Honzu na soutez v pojidani jablecneho piskotoveho dortu. Ovsem nevim, kdo by nam pripravil tolik dortu, takze tento duel vazne na organizacni strance:(
[Zuzka, 18:16, Re:]:;-)PS: Zuzko, nedavno jsem si na tebe vzpomnel, vyzyvam te na duel ve vytrvalostnim plavani v Podoli;-) Musime preci dodrzet slib;-)
[Pavel, 18:09, Re:]:Hihi. Vidím, že jsi informován. Ale ne úplně dobře. My vyrážíme na 3 dny. Jinak chápu, že letos máš jiné povinnosti, ale nedalo mi to nerýpnout si.
[Zuzka, 18:06, Re:]:to snad ne, ja chodim stale ..vzdyt i ve Hrensku jsem byl porad prga;-)) Fyzicka je, ale nyni mam zavazky vuci dalsim osobam a tahat veci na jeden den me opravdu nebere:)
[Pavel, 17:27, Re:]:A vubec Pavle. Ty jsi taky od Fatry nejak zlenivel. :) Na poslednim treku, co si pamatuju, jsi pelasil vzdy prvni vpredu, ze jsme Te sotva stihali... No jo, ty uz taky nepotrebujes nove profilovky vlastne....:)
[Honza, 16:53, Re:]:Hehe, jen se drz sveho kopyta, hledaj dalsi lamu do tymu :D ...nebo na dalsi stan, takze se nenech strhnout :DJana je takovej Goebbels s prsama, ona ma tyhle sny porad :)Ja mel podobny sen, jak oba sedime na baru a pijem spolu whiskey :D
Děkuji za sny i vybavení, ale s upřímným díky si všechno, prosím, nechte u sebe :-) Na silvestra hodlám sedět u baru a popíjet svou oblíbenou whiskey :-)
[Máma, 15:03, Sen]:No to on byva, jen dokopat ho je problem... -)A my porad rikame, ze mame doma kompletni vybavu (dokonce dve - moznost vyberu velikosti) nepromokavych hadru nejvyssi kvality - Tilak. Jak kalhoty (rozepinatelny po cele delce nohavice, takze v nich ani neni vedro), tak bundu (vetrani, kapuca,..). Stale k dispozici ;-)
[Máma, 20:10, Re:]:Na tyhle doplnujici funkce si musis zalozit account a nainstalovat prislusny rozsireni, predevsim Biokoridory 3.2, Zaplavy 1.0 a CHKO 2.7. Doporuceny je predtim nainstaovat mapu Trsicka a koordinantama defiovat, kde se nachazi vzhledem k Cine a USA.
[Petr, 19:54, Re:]:Vrrr. Pokud mi z google maps zjistíš, kde mám v Tršické oblasti postavit chmelnici tak, aby nebyla v CHKO, ani v místě současných nadregionálních biokoridorů a biocenter a nenacházela se v záplavovém území stoleté vody, tak prosím :-)))(zadání projektu ke zkoušce, btw)