[Máma, 12:59, Re:]:Nj, vytunit hulky... ty jo, ten sen byl urcite o me :-) V posledni dobe nic nestiham... ;-))Bylo super. Meli jsme to sice hodne natriskany (Helsinki, Tallinn) a to vse v podstate ve dvou dnech z cehoz jeden byl stedrovecerni, ale uzili jsme si to. Uplne nejlepsi bylo porovnavat Finsko a Estonsko. To si pak clovek uvedomi, jak asi musi byt videna CR ocima zapadniho turisty - pomerne poucny ;-)Jinak secteno a podtrzeno bomba, ale jsme vsichni unaveny ;-))
[Petr, 12:50, Nazdaaaar]:Jo vidíš to, já měla další věštecký sen, zdálo se mi, že jsem jela do Jeseníků a půlku věcí (včetně čelovky) jsem zapomněla doma :-)) Každopádně musím vytunit hůlky na sníh, ačkoliv v tom snu jsem je neměla vůbec a taky to šlo... :-)A jak bylo na severu?
[Zuzka, 21:53, Re:]: To je moc hezké, že jsem se takto vryl do myšlení, bohužel spíše v tom negativním slova smyslu, jak se zdá ;-) Nu, nebudu odsuzovat něco, co jsem dosud neviděl, v lepším případě budu hru z povzdálí sledovat :-)
[Honza, 20:41, Re:]:Zrovna na Tebe jsem myslela, kdyz jsem to sem psala. Nevim, jak te potesi ty rozsirene ulohy, ale nemaji tam kresleni:(...cimz jsem tu hru v tvych ocich odepsala k zaniku. chapu.
[Tomáš, 12:46, Nadherne posvatci]: [Honza, 12:55, Re:]: Tak to je asi to nejdulezitejsi, co bychom si meli o Vanocich pripomenout - ze jsou dulezitejsi veci nez jen penize a kariera. Rodina a pohoda. I kdyz.. kdyz uz clovek dostane navic darecky, tak je to taky moc fajn. Ja jsem byla zase asi nejaka hodna, nebo Jezisek cely rok mhouril oci. Dostala jsem od Ivci hru Party (neco jako rozsirene Activity), tak se tesim, az si ji spolecne zahrajem.
[Tomáš, 12:46, Nadherne posvatci]: Nazdárek, spíše mi nadělil hromadu věcí, bez kterých se klidně obejdu, ale i tak věci udělaly radost, nebo něco v tom smyslu, jistě :-)Větší radost jsem měl z legrace a domácí pohody :-)
Toivotamme teille hyvää joulua. :-}Posilame pozdravy z Helsinek, kde nas vcera prepadla snehova boure, ale dnes jen prsi. Uzivejte Vanoce a pristi tyden ahoooj.[Honza, 05:34, Kuk :-)]:Proc jsi vzhuru v pet tricet prosimte?