[Máma, 19:48, Re:]:A z ceho tentokrat, sbirani houbicek ?:)Hec, ja jdu zitra na dva zapocty a zkousku..a nejspis to taky dam, protoze citim stesti v kostech :D(Autor si vyhrazuje prava na zitrejsi zmenu statusu.) :)
[Tomáš, 08:44, Organizace]:Hm. Já přebíhám mezi učením a výrobou dárků, takže jsem nic nehledala, každopádně ani nic moc neznám. Ale nemáš ty tip na něco kolem Karláku? Pokud ne, viděla bych to - vzhledem k aktivitě zúčastněných - na ten Kačerov :D
[Máma, 08:42, Re:]:Sice dekuju Tomovi za snahu to dat co nejblize k me praci, ale protoze nemam poneti v kolik dnes skonci pracovne povinna vecere:-), tak se na me radeji vazte co nejmin. Je pravda, ze cim to bude od Vysehradu dal, tim jisteji to nezvladnu dorazit, ale protoze to je dneska nestale jak podzimni pocasi, tak zkratka kde to bude tak to bude a ja bud dorazim nebo ne.Mejte se krasne a pekny den
Jestli bych vas mohl poprosit, mrknete se nekdo po nejake hospudce a navrhnete variantu. Ja jsem dneska spis mrtvej, nez zivej, tak at se to posune smer zdarny konec. Dik moc
[Tomáš, 08:11, Misto a cas]:Jsem pro něco blíže centru. Zkoušku mám zítra sice jen jednu, ale přece jen se na to budu muset ještě podívat, protože jsem to přes víkend moc nezvládla...
Co se tyce mista, opravdu u me to zatim nepujde. Maximalne byste mohli sedet na parketach :)Dalsi vyber mista, jestli bych mohl poprosit, co takhle co nejblize Vysehradu? :) Lucce to velmi pomuze, pac ma na zitra 3 zkousky, tak aby se mohla aspon na chvilicku stavit. Nu a zaroven by to mohlo byt blize centru, pac ne vsichni, kdo prijdou, jsou z okoli Kacerova.