[Honza, 22:18, Kuk :-)]:Myslis cinky do kyble? Je mi to jasny... Budu zira na seminari na advokatni komore, pak se jeste vratim do prace a jsem tam coby dup - v kolik? :-)
Zajímalo by mě, jestli tuto domácí při o úrovni inteligence vedete jenom v rámci naší diskuse, nebo to je jen ozvěna něčeho většího doma? :-)Ve světle nových událostí jsem smazal původní traktát na téma \"O dobrotivém Tomášovi a třech důvodů, proč jít na Kačerov mezi tupláčky a smažené řízečky\", a myslím, že je rozhodnuto, hlasování není třeba a těším(e) se na zítřejší cinky do sklínky... :-)
[Lucia, 22:12, Večírek]:Hehe, mysleno na ten puvodni patek, ze? :-) Pristi patek uz budu na ceste do Helsinek, tak doufam, ze ne ten :-)Ted jsem trochu nesvuj - a je zitrek vubec zitrek?
Cauves, jj, Tom to jeste nema dozarizene, proto jsem nabidla vanocni prostor u nas (kousek od Zelivskeho). Bohuzel ale na patek, nebo kdykoli do dneska, zitra bych vam leda mohla pujcit klice:-)
[Honza, 21:57, Re:]:Musim cist. Navic jsem zpola disgrafickej... :-)Ale nasel jsem - jsem asi vic sikovnej nez diskgrafickej. Melo to byt u Lucky. Coz mi pripomina, ze nevim co je u Lucky :-)
Honza se ptal, kde bude zitra sraz a nejspis jsme to jeste nedospecifikovali. A tak by jsme chteli navrhnout tradicni kacerovsky sklipek, aneb jak pravil klasik mám chuť na řízečky a tupláčka :-)Co vy na to?
[Zuzka, 07:57, Re:]:Tak teď si trosku pripadam, jako bych jela sama:)Jinak, co se odvozu zpet tyka, my se nejak zaridime bud autobusem nebo vlakem (vlacek by mohl byt fajn).