Diskuse Diskuse

Tomáš  - 8:42 08.12.2011

[Petr, 21:21, Ach jo]:Toz to se neboj, to ja ti zasejc pomohu. Preci to nebudes shanet sam.
Petr  - 21:21 07.12.2011

Ja to dneska psal tomasovi jen rycle na icq - nestiham. Byl bych pro Jeseniky, vzhledem k nizsimu stupni ochrany a tim rekneme mensimu prohresku pri stanovani. Ale jelikoz vidim, jak se tu k tomu vsichni stavi, tak to vidim bidne s ubytkem. Takze se zkusim do patku dokopat nekdy v pausach k obepsani neceho (ne ze bych vedel ceho) a pak uvidime.
Honza  - 13:37 07.12.2011

Jestli se k cíli, nemyslím abstraktní pojem jako pohoří nebo nějaký hřeben, ale konkrétně chata, prostě budova, kde budu slavit a spát,lze dostat busem nebo nějakým jiným povozem, pak jsem klidně pro Jeseníky, pokud ne a čeká mě tůra do kopců a brod haldama sněhu a bahna, vzdávám se hlasování i lůžka. Protože jsem P :-)
Radim  - 11:34 07.12.2011

[Tomáš, 09:33, Mno]:VZDAVAM SE HLASOVANI :)
Pavel  - 9:40 07.12.2011

I VOTE FOR JESENIKY!;-)
Tomáš  - 9:33 07.12.2011

Toz takto se moc nedohodnem :)Kazdy pro neco zvednete ruku, at to rozcisnem.
Lucia  - 21:49 06.12.2011

[Radim, 16:27, Ups]:Přidávám se s dovolením k Radimovi, tudíž jsem BP, pouze Slovensko nezvládám...
Tomáš  - 18:40 06.12.2011

Nu, Pavle, o Krkonosich jsme tu s Luckou mluvili minuly tyden, ze je to proste alternativa.Ja bych osobne byl pro tuto variantu, anzto by to bylo asi nejvetsi zazemi. Nicmene rozumim skupince B, ze chteji asi jinsi hory, jinsi prostredi.Je fakt, ze jak rekl Radim, je to bordel v alternativach.Pojdme to trosku shrnout. Mame alternativy dve: Krkonose - ubytko u Lucky, cil prechodu by byl Vichova na Jizerou. Prislo by nekolikero lidi navic, coz si na jednu stranu myslim, ze by jenom ozivilo program (zvlaste, co se tyce spolecenskych her). A myslim, ze se nemusis bat, Honziku, ze by te vsichni chteli objimat :).Druha varianta - Jeseniky - ubytko zatim neni, prostredi by to bylo komorni, klasicke iriadorske.Tot asi tedy vse z variant.
Honza  - 17:36 06.12.2011

Zkusím na to všechno reagovat v jiný příhodný čas, až budu mít roztomilejší náladu, jinak bych napsal něco negativního a už byste si mysleli, že jsem debil :-) Ale co nemusím ani při květnaté náladě, totiž davy neznámých lidí, možná že oni chtějí být se mnou horliví kamarádi, ale já s nimi ne... :-)
Zuzka  - 16:59 06.12.2011

Ja hlasuju pro Jeseniky (protoze Slovensko jste mi zatrhli :)). Coz me podnitilo k rypavemu dotazku, zda bychom nevyuzili na iriadoru nejakou utilitku hlasovani:D Tome, ber to jen jako vtip.Co se tyka rozsireni skupiny, ve ktere travit Silvestra. Tak jsem klidne pro, ale asi souhlasim s Pavel, co se tyka hromadne velke oslavy. Takze treba 15 lidi uz by mi prislo moc.
Pavel  - 16:27 06.12.2011

[Radim, 16:27, Ups]:lol ;-)))
Radim  - 16:27 06.12.2011

Priznam se, ze mam problem sledovat tok planu, alternativnich planu a alternativ alternativnich planu. Pratele za me, pojedu s vama asi uz kamkoli, cili jsem BP - bez preferenci :)
Pavel  - 16:03 06.12.2011

[Lucia, 09:45, Re:]:Nazoru a preferenci je tu dost:) Kam asi pojedem ?:D Lidi, diskutujte, jste vsichni lognuti a je tu mrtvo jak v Hirosime v roce 45;-)Jak to zatim osobne pozoruji a posloucham reci z kuloaru, vladne spis tendence zaplatit neco a tam pobyt..2 lide chteji na Slovensko (i kdyz to nepriznaji:D), ja jsem byl uz osobne smiren s Jesenikama, tedka tu je "zhava" nabidka Krkonos - chtelo by to ujasnit destinaci :) Muj osobni nazor je asi takovy..preferuji osobnejsi druh Silvestra, neco kolem 10 lidi, zaplatit nejake staveni u hor..Nedelat z toho Silvestra na Vaclavaku:)
Lucia  - 9:45 06.12.2011

[Zuzka, 22:04, Tak co ten Silvestr]:Cauky, takze po optani z vikendu muzu tak na 99% nabidnout azyl v Krkonosich. Jeste zbyva to jedno procento a to definitivne ve stredu, az se tam opet pojedem podivat, ale nemel by v tom byt problem.Jeste me pak napadla jedna vec, verze kdyby, ale kdyby jste nakonec rozhodli prechod Krkonos s cilem ve Vichove, jake jsou vase preference, jenom Iriador, ci by vam nevadilo i kdyby se pridalo par jinych super lidicku, aby nas bylo vic a nebali jsme se vlka nic?:-)Jinak preju pekny den!!!
Honza  - 6:33 06.12.2011

[Pavel, 22:58, Re:]: Pro své okolí bych toho měl objednat aspoň tunu :-)
Pavel  - 22:58 05.12.2011

[Máma, 22:52, Re:]:Tak ty mas byt predevsim v kuchyni a nemyslet:)
Jana  - 22:52 05.12.2011

[Zuzka, 22:04, Tak co ten Silvestr]:Já se omlouvám, nějak to nestíhám řešit a zatím ani nejsem domluvená s Petrem... :-( čeká mě jemná diplomatická práce, o jejímž výsledku se neodvažuji spekulovat :D
Honza  - 22:19 05.12.2011

[Zuzka, 22:04, Tak co ten Silvestr]: Moje stanovisko je, že nemám žádné stanovisko :-) Jsem skupina P, to je asi tak všechno, co vím ;-)
Zuzka  - 22:04 05.12.2011

Ja jsem uy malem koupila mapu Jeseniku, nacez me Peta upozornil, ze neni jeste finalne rozhodnuto. Tak jak?
Petr  - 22:23 04.12.2011

[Honza, 22:19, Re:]::-D Byla vetsi pravdepodobnost utopit se v tuplaku ;-)