[Tomáš, 16:00, Ubytko]:Tome, diky moc.Jen ten plan s nedelni lyzovackou mi prijde dost odvazny. Na druhou stranu, sobotni lyzovacku Vam urcite zavidim. Doufam, ze se nedosourame do chaty unaveni nekdy po desate vecer, ale uzijem si toho vecera poradny kus.
Tedy a takto. Ubytko je v hotelu Dolte v Sobotíně u Šumperka.http://www.hoteldolte.czMajitel, příjemný chlapík, mi sdělil, že není problém ubytovat 13 lidí na lůžka, popřípadě jakékoliv přistýlky a spaní na zemi není problémem.Kompletní nabídku na spaní mi zašle zítra během dne, tedy v ten moment budu vědět více. Dle nabídky hotelu by to snad i mohlo vyjít na 300-400,- Kč na hlavu na noc. Uvidíme, s čím přijde.Lucka měla docela dobrý postřeh, že většina pracujících se v pátek neutrhne a tedy přijet na místo o půlnoci není zrovna dobrá věc. Souhlasím s ní a myslím, že bychom pro skupinku P vymysleli takovýto program:V sobotu brzy (! :) ) ráno vyrazíme směr cíl, zalyžujeme si (někteří mohou jít na procházku) a večer se na místě setkáme se skupinkou B a budeme mít silvestra.Neděle se opět může věnovat lyžování a někdy k večeru bychom se mohli vydat domů.
[Tomáš, 19:59, Nahradni termin]:Pondělí je skvělé (byť mám následující den taky zkoušku :D ale ta bude snad jednoduchá)... Tak doufám, že bude vyhovovat i ostatním.
Tak jak na to koukam, bude to problém se sejít.V tom případě navrhuji ještě náhradní termín - pondělí večer, what about that?Edit: pondeli samozrejme to posledni pred stedrym dnem.
[Tomáš, 19:35, Predvanocni setkani]:Bude to znít, jako že recykluju výmluvu, ale zrovna v pátek máme rodinnou oslavu, babička slaví narozeniny. Já můžu od soboty dále (dřív ne - tento týden mám každý den zkoušku, zápočet, nebo oboje, takže bych nerada někde courala ;-) )... Pokud by vám to vyhovovalo takto, moc ráda vás uvidím.
[Tomáš, 19:35, Predvanocni setkani]:Zni to suprove, ale pristi a vlastne uz posledni vikend pred Vanoci budu travit ve Slezsku, dekuji za nabidku, ale musim se venovat slecne :)
Vážení a milí, přátelé, kamarádi, kolegové. Vánoce se nám kvapem blíží a v tento krásný byť trochu uspěchaný čas bychom Vám s Luckou chtěli navrhnout posezení nad dobrou kávou, čajem či svařáčkem.Vzhledem k tomu, že v mém bytečku ještě není prostředí vhodné k návštěvě, navrhla Lucka, že bychom toto setkání mohli uspořádat u ní.Proto se Vás táži takto s přestihem - pátek, od sedmi hodin večer. Můžete? Uděláte si čas?Posedíme si, popovídáme, zahrajeme hry a případně může přijít i Ježíšek.
[Petr, 23:26, Eee]: Good, good :-) My vás nemít, tak jedeme na Silvestra do... rád bych přiložil ruku k dílu, pokud je možné, že bych svým přispěním hned něco nezkazil ;-)