[Petr, 09:57, Spravne diskuse... ]:hele, až budem v mlze, výhled nám bude víš k čemu ;-) Ale jako ty Jeseníky jsou lákavější a lákavější... Namátkou ubytování http://www.firmy.cz/Cestovni-sluzby-a-pohostinstvi/Ubytovaci-sluzby/Levne-ubytovani/Ubytovny/reg/kraj-olomoucky ale bohužel nemám čas to všechno zkoumat...
[Petr, 09:57, Spravne diskuse... ]:Zrovna vybiram slavnostni kosili do banky, po mem prichodu se po necem podivam, hej ?:) Pokud se tedy nerozplacu nad mym podpisovym vzorem, ktery si uz opravdu nepamatuji :D
Takzemy muzeme jet na Slovac klidne nejaky vikend potom, takze pokud je vetsina radsi pro cesky luhy a haje (brr, chtel jsme rict hory a lesy), tak urcite. V podstate je mi jedno jake - idelane nejake, ze kterych je vyhled, coz splnujou asi prave oboje zminene - v Jesenikach by byl asi mensi problem se spanim volne v prirode. Jen teda poprosim zastupce skupiny P, aby se poohlidli po nejakem volnem ubytku. A to aniz bych chtel rypat, tak asi drive nez pozdeji. My pak podle toho uzpusobime trasu. Hej?
[Máma, 07:32, Re:]:Btw, ale nejake resume by to chtelo udelat cca do tydne, jelikoz tyhle hory uz jaksi nejsou Brdy - kde jsme to mohli uplacat za 5 minut 12. (myslim ubytko)..nechceme pak bydlet 100 km od hor, ze ?:DTy Jeseniky taky nevypadaj nejhur.Jana: jezis :D
[Tomáš, 23:35, Re:]:Že bych zkusila rozbít ještě nějaký počítač? :D[Zuzka, 13:33, Silvestr]:Na Slovensku to bylo parádní, proti tomu se nedá nic namítat, ale z českých hor mi shodou okolností připadají fajn právě Jeseníky. Kdyby nevyšel Lucčin návrh, zvolila bych tyto.[Pavel, 23:14, Re:]:Ty buď rád, že jsem se do toho ještě pořádně nevložila :D
[Tomáš, 23:35, Re:]:Ne, vzdy musi byt jeden vladce, ktery vladne - vetsinou to pak individualisti rozkopou cele :) Nejhorsi je individualismus, to je zhouba moderni pospolite spolecnosti :) Nazory musi pak vladce prezvejkat do jedne formy, jinak by pak stalo vsechno..Hmm, zajimave, vyzkousime:D
[Pavel, 23:14, Re:]:Myslim, ze v kazdem kolektivu je dobre, kdyz jsou nazory nejakym zpusobem orientovany, nez kdyz vsichni slepe nasleduji jednoho jedince, hej? :)Jinac krasny vecer preji. Kdybyste nevedeli, jak se da rozbit windows 7 za 10 vterin, tak ja vam to prozradim. Pri startu systemu zmacknete reset... Jako sorry, ale bluescreen jsem ziskal behem par chvil :)
[Petr, 17:08, Teeda]:Zacina se nam to tady nejak nazorove polarizovat, pane vedouci, neco s tim udelejte!;-) A tentokrate to neni prekvapive mou osobou :)
[Tomáš, 13:43, Finance]:"Ta cena uz jde", kdyz jsme tam byli v roce 98 a 2002 - ta cena byla stabilne kolem +/- 10 tisic liber, ale tenkrat byla libra 60 ,- Kc, brzo si tam budem moci kupovat i baraky :D
Mozna jsem to nezduraznila, ale myslenka byla takova, ze ti blazni samozrejme vyrazi o par dnu driv. Idealni by bylo dat si 3denni pochod, tj. dve noci ve stanu a noc ze soboty na nedeli stravit uz nekde na chajde s ostatnima. Tudiz by se z Prahy vyrazelo treba ve stredu pres noc.
Pokud je šance se vyhnout pěšímu přechodu Tater, Fater, Krkonoš a Jeseníků a dopravit se rovnou na místo a oslavovat prostý život, pak jsem velmi spokojený lenoch :-)poznámka k Oxfordu: :-)
Je fakt, ze pro skupinu P, to bude financne narocnejsi, ale neni to hlavni vec, kvuli ktere to nerealizovat!! Spise mi slo o to, ze by to bylo takove dost na kratko a (predpokladam Velka Fatra?) na dost cestovani na vikend.Edit: Ano, Oxford. Az nasetrim 9k liber na rok studia, jedu tam. :)
Cauky vsichni, Tom to stihl drive, takze vicemene moc psat neni nutne:-)Srdcem jsem o Vanocich vzdycky skupina P, ale B me laka, takze klido vyzkousim podle aktualni nalady a stavu fyzickych sil:-) ale nevim, jestli kdyz mam mluvit za sebe, me tak laka Slovensko. Me zase nejde ani o cenu (mam tam slevu na busy:-) a ubytovani:-)), jako spis o cas. Jet tam na dva dny v zime je trochu skoda, moc se toho nestihne a vic zase pracujici asi nebudou moct (mozna v te dobe uz budu taky:-(... a pac mi prijdou Vanoce jako svatky s lidma kolem a ne cestovani od rana do vecera, tak jsem pro jakoukoli blizsi variantu. A tak jako jedna z moznosti jak spojit skupinu B a P, hory a necestovani:-) nas napadla prechod Krkonos s cilem u nas. Na to potrebuju jedine, potvrdit, ze nasi nebudou chtit travit Silvestr doma. Jeste nikdy ho doma netravili, ale pro jistotu je to nutne zjistit...budu to vedet po vikendu...takze spis nadhazuju jako moznost, jestli by byl vubec zajem vymenit pripadne Tatry za Krkonose....Jinak vsuvka mimo - kdyby jste nevedeli kam jit studovat, tak rozhodne Oxford dobrej napad, je to tam nadherny!!!
Prave na tu financni narocnost jsem myslela, kdyz jsem sem dotazek psala. Je mi i jasne, ze pokud skupinka P ma stravit silvestra na chate, tak se ji mozna nebude chtit tahnout az na Slovensko.Jinak Jani, ty jsi pro hory u nas. Jake by se Ti libily? Mne treba Jeseniky, protoze nejsou az tak zalesnene. Ale Slovensko v zime je Slovensko v zime. Porad me to laka vic :-(