Tady se dějou věci :-)Ad MOR: zůstanu v Praze s Honzou :-)))Ad chata: no, ne že bych tam někdy byla, každopádně Zuzkou navrhované termíny mi nevyhovují, jelikož v lednu mám ještě zkoušku a v tu únorovou sobotu jdu na ples. Ale v budoucnu by možná pro podobné akce mohla posloužit naše chata :DAd dovolená: zní to super, ostatně o Arménii už jsme kdysi diskutovali s Honzou. Musím se podívat, co která země nabízí zajímavého... Nicméně jsem domluvená (předzamluvená) na Norsko a nevím, jestli bych finančně zvládla obě destinace. Není to nereálné, pokud se na to včas připravím, ale musím obě varianty důkladně zvážit...
Přečetl jsem úkoly a všechno zajistí příslušné množství TNT. Jako výbušnina vykazuje velmi dobré vlastnosti a jsem přesvědčen, že při správném poměru s jinými explozivními látkami (zajistí Tomáš) se setkáme s úspěchem a řadou splněných vytýčených pracovních úkolů: zástřih jabloňových stromů je zcela zaručen, ve snížení výšky tůjí na velikost dospělého strážníka může způsobit menší potíže skutečnost, totiž, že vhodná výška dospělého strážníka není známa, ale jsem si jist za využití pokusu, že před řadu tůjí jako vhodný výškoměr postavíme Pavla, který sice nesplňuje podmínku dospělosti, ale výšky ano, dosáhneme přes drobnou nesrovnalost dokonalého úspěchu. TNT splní i tak těžký úkol jako úklid kůlny a vyházení šišek, vyčistí chatu včetně listí. Bohužel nemůžeme zaručit poslední bod, ale prodejná chata může být pod názvem "vzdušný zámek" :-)
[Zuzka, 20:01, Papa chatičko]:Takže chajda už opravdu půjde pryč... ty vzpomínky jsou tak živé...Nu, termíny jsou stanoveny dosti brzy. To bude chtít prodiskutýrovat, než se k tomu vyjádříme. Bohužel tu zasahuje i jedna nepěkná zkouška v příštím týdnu... nu, uvidíme.
[Karel, 20:34, občasný návštěvník Iriadoru]:Dobrý večer. Inu, chtěl jsem kontrovat větou - vždyť nás přeci znáte, ale pak jsem se tak zamyslel... a raději nebudu dodávat nic. :)
seznam úkolů:1.zástřih jabloňovitého stromu. 2.Snížení výšky tůjí na velikost dospělého strážníka. 3. Úklid kůlny, vyházet šišky. 4.Zarovnání keřů k sousedovi naproti.5.vyčistit chatu a řádně uklidit.6.schrabat listí. Chata musí být po vaší návštěvě ještě prodejná. Jestli se něco stane autu, tak nechoďte domů, dobrá rada na závěr.
Vyzývám k hlasování o termínu akce "Pápá chatičko", kterážto nám umožní dát definitivní sbohem chatě. Vůbec tímto můžeme vyjádřit své díky za ta všechna léta, kdy poskytovala útočiště alkoholovým dýchánkům 1.kategorie.Termíny: sobota 28. ledna a sobota 4. února
[Petr, 19:07, Re:]: To víš, bude tam spousta křiku a lidí, žumpa pod nohama, záchodky posrané a špinavé, řeka ve vedru stejnak vyschne a plácání se ve vyschlém korytu plném všeho možného, jenom ne vody, mi přijde jako zábava nehodná Mistra :-)DOVOLENÁ: Jedu :-) Je třeba co nejdříve stanovit termín, jinak mi to vyfouknou kolegyně se spratkama, které mají údajně přednost, a budu totálně nahraný a naštvaný :-)
[Honza, 16:33, Kuk :-)]:Ty jsi ztracenej pripad :-)) Clovek te uz neutahne ani na ten chlast ;-))[Tomáš, 18:11, Dovolena]:Uz za ty Withiny by to myslim stalo, nebo ne? I kdyz uz ted je za 900,-, ale zase uz dlouho festak nebyl.. :-/ [Tomáš, 18:11, Dovolena]:[Pavlicek, 17:27, Re:]:[Zuzka, 17:05, Masters]:Tak na to asi zalozime samostatny vlakno, at se to neztrati.
Vida vida, ze by planovani dovolene?Nu, ja bych pridal navrh Slovinska, anzto je to taky krasna zeme, mala, ale bohata na vsemozne druhy zabavy.MOR: Nu, nevim. Taky moznost. I kdyz - minule ucastne roky jsme sedeli u reky :) V tom pripade bychom mozna nemuseli vyhazovat penize za vstupenku a jet radeji do Zlina do kina a pak si sednout k rece.
Pavlicek
- 17:30 23.01.2012
A kdyz uz jsme u toho, mohl by mi nekdo ze skupiny vyvojaru nasi krasne stranky rici heslo ?:) Nebo ho pripadne vyresetovat, uz me nebavi premyslet nad starym heslem, muj stary komp mi zemrel a tim zemrely vsechny hesla :)
Pavlicek
- 17:27 23.01.2012
[Zuzka, 17:05, Masters]:Jee, Gruzii bych bral, klidne bych se tam nechal i zastrelit, ale rozhodne me ta zeme laka :)