[Máma, 21:17, Re:]:Jen se nestyd za sve vzezreni, at to svet vidi - kvuli tomu praktikuji \"kultic\" fotky, jinak takove fotky mam vsude:D I kdyz obcas uz ani \"kultic\" fotky nezabiraj :D
[Pavel, 21:02, tralala]:Ježiš!!! Jdu to trochu zcenzurovat :-))))Ale jo, jsou pěkné, jen z té jedné mám trochu závrať :-) Skupinovka vyšla skvěle.P.S. tak to sorry, ale \"photoshop\" nebyl žádný útok na tvou osobu ;D
Pekne fotky, libi se mi ta Zuzcina na poli, ta je super :)I kdyz na prvni strance me zarazila jedna moc smyslna fotka Jany, az jsem se teda lekl a rekl si: "Sakra, co to je, je to vubec lidsky?!" :DPS: Jano, sry, vzdyt me znas :)) A hlavne vracim koment za photoshop z oslavy:D
[Zuzka, 20:12, super vylet]:Tak tak... Ale já jsem zralá na pár příkladků ze statistiky :-/Petr: doufám, že se ti podaří vylovit fotky z přístroje ;-))
[Tomáš, 15:47, Čas odjezdu]:Anebo muzem zacit v Nebuzelech a kdyz bude cas, tak to protahnem az do Melnika. A kdyz nebude, tak skoncime v tech Nebuzelech.
Lépe dříve než později sem dávám možné časy odjezdů a příjezdů zpět.Praha - Nebužely (přestup v Mělníce či Mladé Boleslavi)8:00 - Holešovice8:45 - Mělník9:07 - 9:30 - vlak Nebuzely10:00 Holesovice10:45 Melnik11:46 vlak do NebuzelZpet z Nebuzel do Phy:vlak z Nebuzel 16:33, 18:33 a to je vse pro tento den.Melnik Praha:od 17hod se najde vlak: 17:04, 17:39,busu je tam taky par (17:40, 18:40, 19:00)Nebo tedy jet do melnika (rano) jit na Harasov a pak to zapichnout v ty ctyri v Nebuzelich. Tim padem budem mit rano jeden spoj do cilove stanice a pak zpet uz nas to nevytrhne.Kdybychom zvolili tuto druhou variantu, tak busu do melnika jezdi vice, ne jenom v 8 hod.
[Tomáš, 13:38, Re:]:Jinak ja se priklanim k jakekoliv variante (i kdyz 26 kilaku bych asi jen tak neubehla). Svaraku bych se mozna i vzdala, ale auto mi stejne nikdo nepujci, takze jsem spis pro ten vlak:)