[Tomáš, 16:50, Kino]:Juu, super. Zatim jsi dal vedet jen ty. Takze jsme domluveni jen s Ivcou (Peta jde taky). Nakonec jsme se domluvily, ze listky predem kupovat nebudu a udelame to operativne. Pokud nebude mit Ivca na prijezdu do Prahy zpozdeni, tak bychom sli na ten Andel na 20.50.Tak co ostatni. Pripojite se taky?
Juu, tak to ja bych sel. Kdo vsechno pujde?Edit: Jak s tou prochazkou? Chce to dohodnout, ja budu muset prehazovat sklenik, takze praci budu mit taky.:))
[Honza, 01:12, Re:]:Jiste, to se dle prognoz politologu taky brzy stane, komuniste po cele Evrope posiluji a v nekterych evr. z. dotahuji top pravicove strany!;-) Lid zacina kapitalismus pekne jebat;-)
[Petr, 00:56, Hmm no]: Třeba je to jeden posledních svátků boje za svobodu a demokracii, protože vládní reformy a korupce nejspíš poslouží mimo jiné jako vhodný vzpomínkový dárkový balíček u příležitosti vítězství komunistů v příštích volbách :-)
[Honza, 00:42, Re:]:Neni limetka, jako limetka ;-)Zajimave, dnes jsem me lskutecne vonavou limetku ;-) Asi ji musis ve sparu rozriznout a pricichnout ;-)
[Petr, 00:40, Re:]: Hm, o tom jsem už někde slyšel :-) Ovšem děkuji za tip, až se vrátím v neděli domů, zaběhnu do sparu, koupím limetku a bude to, svět bude zase o něco hezčí :-)
Advent v Londyne, jo? Teeda. Tak si to tam pak uzijte.Jinak k tomuhle vikendu - navrhuji vyrazit do kina na Muze v nadeji (mam doporuceno z vice zdroju). Jelikoz v sobotu bude snad nejaky ten vyletik, navrhuju na patek vecer - na Andelu od 20.50. Do Prahy dorazi i Ivca, takze pujde taky. Prida se jeste nekdo?
[Petr, 15:47, Re:]: Diky, jj, uz je to lepsi...vis jak, chtela jsem si proste polezet v posteli a mit to legalni:-)Ad tenhle vikend - Vsechny napady zni super, ale bohuzel, nezvladam. Jsem v HK do soboty, pak to vezmu pres domov a v nedeli kdyz uz to pujde hrat tak pres Liberec, rovnou do Prahy:-)Ad dalsi vikend - jedeme zjistit, jak vypada Londyn o 1.adventu...Takze zkratka na pristi dva vikendy jsem marna:((Ale uzijte si je i za me at uz kdekoli!!!
Omlouvam se za vcerejsi neucast v diskusi a planovani, ale bylo (je) mi blbe, tak jsem si radeji sel lehnout.Po diskusi s Luckou jsme dospeli k tomu, ze kvuli doleceni nemoci by se Lucka stanovani venku nezucastnila. Krom toho jede jeste na jine akce a cele to pospojovat by bylo takove divoke. Ja tu k dispozici jsem, alebrz tedy az v patek. Ctvrtek jest plny.Nicmene bychom si mohli dat aspon nejakou prochazku, co vy na to?