[Zuzka, 23:09, Víkend]:Nesmis jit Jane tak na ruku, je to vychcana dama, uz stacim ja:)[Honza, 23:18, Kuk :-)]:Mozna by objevila neco, co ma byt pred svetem ukryte :)
Chtěl jsem napsat něco chytrého, kdyby mě jen něco v tomto smyslu napadlo :-) Ale tohle by se tomu mohlo vyrovnat: A Ivča není tak důvěryhodná osoba, že by se stala víkendovou držitelkou jedněch klíčů od bytu? Určitě máte dvoje klíče, he? ;-)
Tak jelikož se dnes nic nedohodlo. Nechci Ivci komplikovat vikend a pocitam s tim, ze zustanem v Praze. Muzem ale pomalu vymyslet, kam zajet na klasicky vikend. Treba uz ten popristi, jak navrhla Jana(sezene-li Ivca azyl u nekoho jineho:))
[Pavel, 18:16, Re:]: V důchodu jsem už mrtvý :-) a mládí mi už stejnak proteklo mezi prstama, zůstanu u shrabávání listí při tom krásném podzimu života ;-)Jde o to, že teď jsem celkem dobrej. Je to tvrdý, ale moje schopnosti nejsou věčný a dny pomalu končí. Víš, tahle branže je narvaná naivníma kreténama, co si myslej, že budou věkem zrát jako víno. Jenže víno se změní na ocet. A pokud jsem si někdy myslel, že mé bude lepší, tak nebude. Umělci nepořádají ligu veteránů, byl jsem už u špice, ale ne na ní a jestli jsem na ní chtěl, měl jsem to udělat dřív :-)
[Petr, 16:46, vikend]:Přímo odpadkovej...Jak jsem psal, jedu shrabávat javorové listí a popíjet při tom letošní meruňkovici, višňovici, třešňovici a slivovici. Až se pak příště uvidíme, vy nepoznáte mě a já nepoznám vás :-)
Hele, jelikoz za zuzkou ted jezdi o vikendech Ivca, ktera tu ma kurz, tak by jsme to potrebovali rozcisnout - je to teda spis ze s tim ma kazdy nejaky problem? Kdyztak by jsme to naplanovali proadne a hodili na pristi vikend... huh? Co se komu hodi?Boze to je dneska den...
Koukam, ze jak tu clovek chvili neni, tak uz se to tu vsechno organizuje. :)Ja to proberu s Luckou, jestli co a jak. Preci jenom jeste mi trosku churavi a tak nevim, jestli by zrovna pod stan. Ostatne jsou tam jeste dalsi faktory. Jak rikam, dam vedet.Tak ci onak, taktez bych to videl, ze bychom se pripadne mohli pripojit v patek.