Diskuse Diskuse

Pavel  - 19:43 25.10.2011

[Petr, 19:38, Re:]:Hmm, trosku sis to vylepsil, v jednu chvili jsem chtel napsat neco o sedavem ustroji :) Sice ses mi o tom ramcove zminil, ale vzdyt i vikend je dlouhy..cesta autem na 4 hodky mi neprijde jako katastrofalni doba ( vzdy se da neco vyskrtat), to clovek nekdy stravi i pri ceste na D1 :)Varianta 4 je rozlezla jak rozmotany hajzl papir, ale zkusim se na to podivat optikou mirumilovneho cloveka:D
Honza  - 19:40 25.10.2011

[Petr, 19:38, Re:]: Sekce \"Pohádka o plánování\" je na to více než vhodná :-)
Petr  - 19:38 25.10.2011

[Pavel, 16:48, VOLBY 2011 ]:Jeste me napaldo nekam ty varianty zazalohovat, protoze to vsechno vypadastrasne zajimae a rozhodne bych to nekdy zrealizoval - vsechno ;-)
Petr  - 19:31 25.10.2011

Cos to udelal, Pepiku? :-)) Jako by jsme se o tom v poledne nebavili ;-) Chjo.Takze plan je v zakladu takovy, ze neco se podnikne v patek (jestli vyjezd uz ve ctvrtek se jeste uvidi) a v sobotu bude zcuk s Tomem, ktery nekam dojede sockou a pak spolecny vikend. Proto varianta 4 byly na patek Drazdany pripadne okoli, autem a v sobotu prejezd do Cech a prolejzani Ceskosaskeho Svycarska. Z tech variant co psal tady Pepik, by jeste teda bylo mozny uvazovat o variante 1, pokud sedi ze je to hodinu cesty od hranic. V patek prolezt nejake mesto v okoli a v sobotu dojed pro Toma, ktery se nekam priblizi a prolezt to udolicko.
Zuzka  - 17:37 25.10.2011

Peta mi rikal, ze plan je snazit se to skloubit s Tomovym rozvrhem - navrh byl Drazdany v patek a vikend trek po Ceskosaskem svycarsku. Takze to muze byt 4.ta varianta. Jinak vecer doma mrknu na ty mista a napisu, co se mi nejvic libi. Asi bude stejne spis rozhodovat predpoved pocasi:)
Tomáš  - 17:28 25.10.2011

Jsem pro Zugspitze, varianta 2XOP 18
Pavel  - 17:23 25.10.2011

[Tomáš, 17:20, Re:]:To se jeste nevi, vybiral jsem to kvuli Vam blizko, pripadne bych prosil, jaka moznost se ti libi - hlasuj :D
Tomáš  - 17:20 25.10.2011

[Pavel, 16:48, VOLBY 2011 ]:I'm out. (jestli se jede v patek)XOP 18
Honza  - 17:20 25.10.2011

[Pavel, 16:48, VOLBY 2011 ]: 3. Bamberk, Norimberk, Rezno (Nemecko) :-)JKP 13
Pavel  - 16:48 25.10.2011

1 Udoli Wachau (Rakousko) , jedna se o místo s nejvetsi koncentraci pamatek Unesco, nachazi se tady napr. zamek Schlosshof, ktery patri mezi nejhezci v Rakousku ( něco jako Prazsky hrad), dle fotek je to zajimave, cele udoli se da prochazet, trekovat, nebo chodit jako normalni turista. Zavrsit se to da kavou ve Vidni.*pozn. 1 hodinu od hranic autem2 . Bavorsko, okoli Zugspitze (Nemecko), prochazka souteskou Partnachklamm, okouknuti jezera Eibsee (lehci trek, jedna se o pohodovou prochazku horskym prusmykem ), cestou se da udelat zastavka v Reznu, a hlavne – konecne bychom projizdeli i Garmisch-Partenkirchen (takovy Cesky Krumlov), to je olympijska srdcovka, nadherne malebne mestecko.*pozn. 450 km od Prahy, 4 hodky po dalnici autem3. Bamberk, Norimberk, Rezno (Nemecko) – pojmout to ciste pamatkove, všechny města lezi dost při sobe, spojit to s necim po ceste, zajimavosti dohledam.*pozn. hodinu od hranicKe kazde trase dohledam dalsi zajimavosti, osobne jsem pro plan cislo 2.
Pavel  - 16:32 25.10.2011

[Zuzka, 16:07, Hlasování]:Musel jsem jit nakoupit, i predseda ma povinnosti :)
Zuzka  - 16:07 25.10.2011

Předem ohlašuji, že vůči hlasování podám návrh na neplatnost pro desinformaci při předvolební kampani. Vážený pan vicekancléř totiž podává rozporuplné informace o začátku (mohu doložit výpisem z iriadorské diskuze - začátek hlasování je oznámen na 17,00 a obdrženou sms zprávou se začátkem hlasování v 16,00)Členka sdružení iriador zavedená pod hlasovacím číslem UTV15
Tomáš  - 15:46 25.10.2011

To je nějaké sofistikované. Nu, to bude něco. :)
Petr  - 12:31 25.10.2011

Plan se prave loaduje ;-)
Petr  - 12:24 25.10.2011

[Pavel, 12:05, Prvni volebni meeting Iriadoru]:ROFL :-D
Pavel  - 12:05 25.10.2011

Spolkovy vicekancler Iriadoru me poveril, tim padem cekejte v 17:00 tri druhy navrhu, ktere snad ohodnotite na vybornou a nektery vyberete!;-) Prosim, nepropasnete zacatek, ukonceni probehne v 21:00 :DPripravte si hlasovaci listky.Predseda Rady - Pavel Kasak alias Jan NovakPoradova cisla hlas. listku: Tomas Hroch – XOP 18Zuzana Malanikova – UTV 15Petr Kasak – OIJ 12Jan Zbela – JKP 13Prubeh voleb : Rada je usnasenischopna, je-li na zasedani pritomen nadpolovicni pocet clenu Rady. Usnesení Rady je prijato, hlasuje-li pro nej nadpolovicni vetsina, tzn. 3/5 pritomnych ucastniku nadchazejiciho vikendu ;-)-----------------------------*Pozn. Nechci tady videt zadne prebehliky, myslim predevsim pana zastupitele Zbelu, jinak ho vyloucime z mandatniho a imunitniho vyboru;-)Az do volby je uzavrena nase oblibena kantyna, jelikoz a protoze by jinak spousta zastupitelu hlasovala pod tihou segedinskeho gulase. A volba by se dala oznacit za neplatnou. :)
Zuzka  - 8:46 25.10.2011

[Tomáš, 08:17, Kultura]:Já jsem se na ty dny ptala účelově s úmyslem jít na Cavemana. Akorát jsem nakonec ty Vaše volné dny zapomněla:(
Tomáš  - 8:17 25.10.2011

Jak se tu již před časem nadneslo, co takhle kulturní - divadelní večer.Zuzka se mne tuhle ptala, jaké by byly dobré dny, kdy máme volno. Lucka na to pak opáčila, že je lepší nejprve mrknout na hry a zároveň přihodila několikero nápadů na dobré kusy, které by stálo za to zhlédnout.Nepamatuji se přesně co, ale dopředu bych rád upozornil, ať si zájemci rozmyslí, kdy mohou, jestli chtějí. Návrhy na divadlo, muzikály, kino apod. házejte sem, vybereme pár kousků a půjdeme se zkulturnit.Já seznam dodám, jen se na něj musím Lucky ještě zeptat :)
Tomáš  - 8:14 25.10.2011

Inu, já se taktéž připojím k diskusi. Věc se má tak, že mohu pouze sobotu, neděli.Jak jsem včera večer psal Petrovi, když budete tady po ČR, přijedu a budu pochodovat s vámi. Nicméně se na mě nevažte a vymyslíte-li něco zahraničního, go for it.
Pavel  - 23:53 24.10.2011

[Honza, 23:52, Kuk :-)]:Taky pujdu pojist:)