Jinak ja pripominam (hlavne Petovi), ze jsem na ctvrtek vecer neco slibila. Jinak ja hlasuju pro trekovani, pokud jsem to sem uz nepsala. Na Sumave jsem treba nikdy nebyla, ale tam je komplikovanejsi organizace toho spani.Luci, uzij si deti. Jede vlastne i Tom, ze?
[Petr, 12:09, Vikend]:citace : "Ma byt pekne, mlhavo ;-)" Koukam, ze chytas taky me nalady proti slunicku :DTomas uz zustal sam;-)EDIT: Jinak abych zas nedopadl jak s tim listkem, jsem jiz poucen, samozrejme jsem IN! :D
Ad Zuzka - jelikzo by pripadalo v uvahu vyraziot uz ve ctvrtek, tak to chce vazne zaplanovat. Ma byt pekne, mlhavo ;-)A jelikzo je vic casu, tak by jsme skutecne mohli nekam dal. Dnes jsem dal prezout auto, takze i zimni gumy budou ;-)
[Pavel, 11:01, tralala]: Ty brdo, tak to je sila.Koupani bych moc nevytahovala. Na minuly vikend Peta navrhoval nejaky rybnik do te do by, nez jsem ho upozornila, ze ve dvou stupnich nad nulou do zadneho rybniku nepolezu:)Ad prodlouzeny vikend - kdo byste mel vubec zajem nekam vyrazit?
Vrátily jsme se, nesežral nás medvěd a konečně jsem spojila silvestrovskou a loňskou podzimní trasu v jeden celek :-) Mimochodem, salaš pod Suchým jsme pro změnu opět nemohly najít (a to jsme ho hledaly za světla...). Místo toho jsem vyzkoušela Mandolínu. Víkend supr, jen se mi teď vůbec nelíbí ta vidina zítřku stráveného od rána do noci ve škole :-/Ale koukám, že vy jste asi nikam nevyrazili, což? Jak vypadají okna? :-)
[Petr, 22:01, Hmm]: Tak já ani nic neměl v plánu stíhat, ty ano? :-) Stavil jsem se doma (v Bystřické) pro oblek a v bauhausu koupil kýbl, ovšem to nebylo v plánu, tak se to nepočítá :-)
[Petr, 12:24, Bre rano]: Také jsem vstal kolem dvanácté a vůbec by mi nevadilo se ponořit znovu do peřiny, jen kdybych si nevypral deku i s prostěradlem (náhradní nemám, musí to nejdříve uschnout) :-))