[Radim, 13:55, Re:]:Jo, lyze. Presne. Tenhle rok uz je chci stopro realizovat. Slibila jsem to Ivci uz loni. Takze se zacnu po necem divat. 3-4 dny uplne vyhovuji. Ale mela bych si predem asi poridit i ty lyze:))
[Honza, 17:09, Kuk :-)]:Mne prebyva tyden a taky nevim, co presne s nim :) Jeste tedy vyhledove. Smutne se na me koukaji moje lyze. Nemel by nekdo zajem v lednu, unoru ci breznu jet nekam mimo CR na 3-4 dny lyzovat (trosku vice prodlouzeny vikend)?
Sic tedy jeste Martin neprijel, mrazik uz se u nas objevil.Krasne ranko vsem.Na vikend hory bohuzel nezvladame, pac jedeme do Krkonos. Tudiz vsem vyletnikum zdar a hodne stesti.
Tak mi v práci dali ultimátum, že si musím co nejdřív nahlásit dovolenou :-) Mám 15 volných dnů, neproplatí, nepřevedou do nového roku. Zbyla někomu dovolená? Nechci ji sdílet doma s babičkou... :-D
[Zuzka, 13:12, Re:]:Kdyby ty blbe Dolomity byly bliz;-) Jinak asi souhlasim, je to asi nejhezci pohori tak nejak po ruce, i kdyz nesmime usnout na vavrinech a poznavat dalsi:)Zivot se nam krati a zily kornati - takze pak jde na nas ta unava :)
[Máma, 12:45, Re:]:Ta VF uz nam je asi vsem souzena, kazdopadne to pohori je fajn a cupr, i kdyz poctvrte za 2 roky bych tam uz asi nejel :)Zuzka: ty Jizerky si necham provalet hlavou, nezni to zle ;-)
[Zuzka, 09:34, Jizerky]:V podstatě jsem se rozhodla pro tutéž trasu, co jsme šli loni na Fatře, jen trochu jinak rozloženou a delší (zpátky pojedeme rovněž přes noc). Budeme jen dvě, tak jsem se nechtěla pouštět do neznámých vod. nehledě na to, že ta Velká Fatra je tak nějak nejvhodnější z hlediska noclehu v chatách... No však to známe.