[Honza, 15:44, Re:]:Hm, já to prve pochopila jinak. nicméně právě z toho důvodu jsem v původním příspěvku napsala, že jsem to snad zvládla :-) Btw, proč jsi nešel do divadla?
[Máma, 15:18, Re:]: Tak nijak nevyvracím, že oni opisovali od tebe, jen chci říct, že tichou poštou lze posílat po posluchárně cokoliv, na příklad tvoje špatné odpovědi :-D
[Honza, 15:12, Re:]:Jen zdůrazňuju, že opisovali oni ode mě, ne já od nich ;-)Jen jsem za sebou slyšela ten šum, jak člověk za mnou tichou poštou posílal moje odpovědi dál :-)
[Máma, 14:32, Re:]: S tím opisováním bych si nebyl tak jistý, polovina posluchárny to může mít špatně :-DJinak gratuluji každému, kdo dal nějakou zkoušku, je to fajnový pocit, jistěě ;-)
[Tomáš, 08:26, Re:]:No, já takhle v tomhle semestru žongluju pořád, ale je fakt, že to ne vždy vychází. Ale dneska se jedna zkouška povedla určtiě a ta druhá s největší pravděpodobností taky (snad, protože ode mě opisovala půlka posluchárny :D )A mimochodem, ten redbull jsem samozřejmě ráno zapomněla v lednici, zůstává na horší časy... :-)
[Petr, 10:04, Re:]:No coz o to.. Kdyz jsem sla poprvy na histolu, tak jsem sla jako prvni a zkouseli me hodinu a ctvrt a stejne mi to nedali.. Vcera... Jsem sla na potitku v osum (a jako treti) jsem se dostala ke zkouseni v jedenact a za 15 min. jsem byla ready u ustni casti..
[Pavel, 19:35, tralala]:Jezismarja, v kontextu prave projednavanych reforem o platbe za nadstandardni sluzby by mne zajimalo, co budou ty sluzby normalni, kdyz uz tedka to vypada takhle.
Hm,tak jsem se dneska opet operoval,vcera jsem byl v Thomayerce na stezich.A dneska po letmem kouknuti jsem si objevil jeste 3 a vyndaval nuztickama:) Chjo,jeste ze uz do spitalu znova nemusim;-)Tedy nevim,ale radeji tuk tuk na drevo :)