[Petr, 16:06, Ha]:Jů, fotky, pěkné!Ovšem za jeden komentář k blíže neurčené fotce bych ti nejraději udělala něco velice nepěkného.Ale některé ostatní komentáře - rofl :-))
[Máma, 11:07, Chorvatsko]:Rofl :-) Taze prestanes jezdit na treky, protoze si tam lidi casto vozi pastiky? :-)) Na poslednim \"vyletu\" jsem dokonce vyfasoval rizek :-DAle jasna, chapu...
Já se nepřipojím. Za prvé mě to tam neláká (sice jsem tam nikdy nebyla, ale jsem plná předsudků, vzhledem k davům řízky a paštikami vybavených Čechů, co tam neustále proudí), za druhé nemám dost peněz (šetřím na Švýcarsko, chápete...) a za třetí stejně jedu začátkem července do Varů :o)
[Ena, 19:12, Re:]:Co je na chorvatsku spatne? Pouze ta cesta ti vadi? Nebo mas nejake antipatie z drivejska, jako trebas Radim, ktery tam uz byl dvacetkrat?
[Ena, 19:12, Re:]:Tak jelikoz ja se na teple more v Chorvatsku spojene s lezenim tesim uz asi od unora, tak se mi na sever (o kterem vim jen to, ze i v lete je clovek na plazi zabaleny v dece proti vetru) moc nechce:)Ale jinak s tou cestou mas asi pravdu.
A co misto do Chorvatska jet k mori do Polska? Je to bliz, je tam celkem teplo a muzeme si prohliddnout cetny mnozstvi valecnejch bunkru.. Prijde mi, ze zacatkem cervence jenom ta cesta do Chorvatska bude trvat 4 dny... Aspon je tomu tak kazdej rok, ze jsou nesmirne zasekany nemecky dalnice ;o)http://www.campingbialydom.com/ :o)
[Pavel, 14:17, Re:]:Samostatna? Tak to by jsi nam mohl konecne udelat ten gulas, co tak fantasticky umis uvarit:))) Nevim proc, nedavno jsem si na to vzpomnela.