[Zuzka, 10:21, Tatry 25-26.6.]: Vyborne. Ja jsem rozhodne pro veceri, neb tahnout si jidlo jeste navic je zbytecne. Predpokladam, ze to bude stat tak 5-7 eur, hej?
Tak mám dobrou zprávu. Sehnali jsme 4 místa na Zamkovského chatě, ale už jen na povale. Tzn. vzít si spacáky s sebou. Ovšem, můžem si ty spacáky vynést na chatu a pak udělat výšlap bez nich (je to relativně malá zacházka). 2. den by to šlo naplánovat obdobně. Cena je sympatická 12 EUR, pokud budete souhlasit s přiobjednáním večeře, zavolám tam. Já jsem pro večeři.
[Petr, 09:07, Re:]:Rofl - boj s indoorem:DK té němčině, ta Německy s úsměvem je možná i lepší než ta pro jazykové školy. Domluvili jsme se, že pojedem hlavně podle gramatiky, tak ja si dneska nějakou tu učebnici koupím (protože mi 1.díl leží v Luhačovicích) a nahlásím, co do pondělka zvládnem:)
[Tomáš, 08:02, Nemcina]:Ty jo, to budou nejaky autorky co \"vstavaj a cvici\", co? Nemecky s usmevem.. ftipna ucebnice ;-)[Máma, 17:06, Re:]:[Honza, 17:44, Re:]:Prave jsme zacal s indoorem bojovat, ale sfinak pouziva zbrane tezkeho kalibru - postel, perinu, polstar,... ;-)
[Máma, 17:06, Re:]: No, prostě tak (indoorově) žijou :-) Rychle si na to taktéž zvykám, od pondělí do pátku jen práce a spánek, jen o víkendu někdy vstanu a jdu do \"dopravního podniku\" :-)