[Tomáš, 14:07, Re:]:Narozdil od tebe za hodku odjizdim do Krkonos,tak uzivej,vole:DPak se doma jen vytocim a jedu do Moravskoslezskych Beskyd,tak snad se ti pracuje dobre,Tome:D
[Tomáš, 13:50, Chorvatsko]:Ja jsem nakonec dostal nabidku na vodu. Dost dlouho jsem o tom premyslel a nakonec jsem se rozhodl pro tu vodu. To chorvatsko me moc nelaka, budu se tesit na vase zazitky, treba mi to o te zemi poupravi mineni.
Nu, za sebe mohu rici, ze jedu. U Marianky to vypada velmi slibne, pac bude mit zrovna pauzu ve zkouskach, tudiz tech par dni by snad dala.Radime: Jak ty?Vlastne - Honzo, Jani,c o vy?
Caute lidi, vcera jsme se s Petou bavili, ze bude treba dohodnout mezi ridici, jak se tam pojede (ktere auto, kdo bude ridit,..). Navic nevime definitivne kolik nas je. Proto jsem se chtela zeptat, kdo se k nam chcete a muzete pripojit?
Tak jsem koukal na Istrijsky poloostrov a kolem Rovinje to neni zase az tak spatny.V dosahu hezke pesi chuze je nekolik malych mestecek, ktere by stalo za to projit.Pak tu mame dva narodni parky. Jeden je ve vnitrozemi a druhy u mesta Pula (jizne od rovinje). Obe dve destinace znamenaji pouziti auta a dopraveni se na misto, pac to by pesky nebylo zvladnutelne.Takze si myslim, ze program se da vymyslet bohaty.
[Tomáš, 10:50, Re:]:Tak nejsme na tom tak zle. Kdyz se to veme zesiroka, tak nejvyssi verejyn dluh ma Japonsko (asi nepocitaje africke zeme) a popravde je na tom asi o neco lip, nez CR :-) a dluh je tam nekolikanasobne vetsi ;-)
[Tomáš, 18:44, Recko]:Copak Ivca, nastesti vcera letali letadla (nechteli uplne narusit cestovni ruch), takze ti uz jsou zpatky. Ale nasi tam miri za tyden. Tak snad se to trochu uklidni.