[Honza, 10:10, Kuk :-)]:Ahoj Ranní kávo! Co dělají fotky? Už se doufám třesou na třídění nachystané někde na ftpku. A vůbec, Třídiči fotek? Chceme nějakou malou ochutnávku. Vynechej obědovou pauzu a probírej!btw. k té němčině - my jsme jeli podle této, ale asi ji už nahradila novější verze tato
Jinak super vikend, diky moc a tesim se na probiracku fotek ;-)A slibuju ze zacnu trenit... ale jsem hold po tech nekolika tydnech (nebo vic) doam rozmaslenej ;-)
[Zuzka, 20:56, Re:]:Já bohužel teď v červnu fakt nemůžu :-( Leda kdyby to byla nějaká menší akce a vyráželo se v sobotu ráno. Jinak jsem se koukala na červenec a kdybyste něco chtěli podniknout, mám volný druhý a třetí víkend :-)
[Zuzka, 20:56, Re:]:To se vubec neomlouvej (to mela byt prave pochvala!!!),v patek by to u me stejne asi nic by to nevyresilo, byla jsem mimo civilizaci:-))) Bohuzel termin nezvladam...ale snad neco najdete a kdyz ne, tak nejaci medvedi vas urcite prespat nechaji:-)Staci udrzovat eye contact:-)
[Lucia, 15:30, Re:]:Jeje, promin Luci, nenapadlo me Ti v patek napsat. Akce zarizena bohuzel neni, jak jsme predpokladali na chate je plno. Budem zkouset obvolavat jine. Ale vzhledem k tomu terminu nemuzete ani Jana ani Lucka, ze? :(
[Zuzka, 14:33, Re:TATRY]:Myslela jsem, že už jsem zvýšila tempo čtení diskuze, ale ještě pořád jsem pozadu:-)Než stihnu akci zaregistrovat, tak už je zařízená. Pochvala v organizátorům!!! Já bych se na tento termín musela stejně omluvit, slavíme 25.6. v rodině 90ku. Takže já leda 25.7.:-)
Problém. Já se moc omlouvám, ale asi nebudu moct. Teprve teď jsem z táty dostala informace o jeho promoci, která bude právě v pátek, máme pak jít na večeři, tam prostě musím, takže ten víkend pro mě padá :-(