[Petr, 09:06, Re:]:ja diky ze jste dorazili!!Cas si najdu moc rada, uz se na to tesim:-) A taky az vytahnu nejaky podrobnosti ja z vas:-)takze sup sem s nejakou peknou akci....No a ted uz to budu sledovat castejc, takze me snad cislo 300 uz neprekvapi:-)Koukam ze Iriador nabira uz i ze zahranici, jo?:-)
[Lucia, 20:13, ahoj ahoj ahoj:-)]:Lucko, jestli to tu nezapadne v 300 novych prispevcich, tak moc diky za pozvani na promitacku. Fotky nemeli chybu a ja jen slintal ;-)Zacinam postupne menit nazory na severni Ameriku (jako kontinent) jako cil cest. Zajimavy, ze jsme se o tom zrovna nedavno se zuzkou bavili... A jak jsem rikal pri odchodu, doufam, ze si nekdy najdes cas na klidnejsi pokec a mi z tebe jeste dostaneme podrobnosti ;-)
[Petr, 14:18, Re:]:Super. V lete nikam nefrcime, tak se mu tu budem moct venovat. Kdyz jeste nevyhodime ten gauc v obyvaku, tak muze byt tech par dni u nas. Jen do koupelny ho budu poustet pouze po tme:)
Радим привет! У меня все отлично! Вчера только на приехал с гор.) отдыхали 2 дня. потом фотографии покажу. Вам тоже надо было это увидеть в прошлом году. Ну ничего страшного,потом как нибудь еще увидите.Как у вас дела? какие новости? В этом году куда собираетесь поехать?Радим мне нужны информации. Какие цены на билеты в Прагу?Сколько стоит средние номера в гостиницах? Если все будет хорошо хочу приехать,увидеть Чехию летом на 3-4 дня.))Удачи!и всем привет от меня!
Dobre ranko, no toz po paintballu jsem uz nemel ani silu zapnout techniku a odporoucel jsem se do postele, jak nejdrive to slo.Ano, bylo to organizacne komplikovanejsi, alenakonec jsme jeli a radne se vybili.