[Petr, 19:42, Chci vedet]::Dto bude tím, že Jana sedí nonstop u počítače, tváří se, jako že se učí, ale ve skutečnosti každou chvíli refreshuje stránky na internetu :D
[Ena, 14:01, Re:]:Joo, zajimava otazka. Docela problem, kdyz nad tim premyslim. Nejsem v tomhle zbehly, ja byl/jsem student samotar (ty jsou nejnebezpecnejsi ;-) a me nejlip vyhovavala chodba ve vlastnim byte :-) a porady se resili po founu. Cokoliv oznaceny jako studovna asi nebude o vetsi mire kooperace, pokud dotycni nejsou telepatici :-/Nezni to moc studijne, ale asi bych se radsi soustredil na klidnejsi hospody/kavarny/cajovny kde nesetri na zarovkach ;-)
[Tomáš, 13:33, Sobota, grill party]:proto bych byl rád, abyste se tak nějak došourali relativně na čas Takže všichni co dorazíte po 19:05 omluvenky potvrzené rodiči či jinými zákonnými zástupci s sebou:)))
[Petr, 13:51, Re:]: Petre, ty jako ,,vecny student" nevis nahodou o nejaky dobry studovne v praze... kde se ale muze diskutovat s kolegou o dane problematice beez toho, aby se na nas kazdy ohlizel?... Kde by meli otevreno aspon tak do jedenacti do vecera? Ne... a do studovny na koleje na Chodov uz nepojedu.. ;)
[Tomáš, 13:33, Sobota, grill party]:Nu, toť asi vše, vícero mne zatím nenapadá. Kdyby se vyskytly nějaké otázky, ihned se ptejte. :) Bude punc a dort?:-D
Trochu více informací k sobotě. Grill party začne kolem sedmé hodiny večerní, proto bych byl rád, abyste se tak nějak došourali relativně na čas. Vím, že je to pro některé jedince nadlidským úkolem, ale... snažte se.Co s sebou - jídlo:Nechť si každý přinese kus masa na grilování, popřípadě čehokoliv, co chce ogrilovat. Vzhledem k různým chutím a preferencím bych tuto kategorii neprováděl centralizovaně. Kdo má na co chuť ať přinese, nebo informujte dopředu kohokoliv, kdo vám bude moci nakoupit.Nějaké ty slané blboviny k zakousnutí, či zeleninu k doplnění chuti dle vlastního uvážení.Pitivo:K pití tu bude nealko a pivo (Plzen). Kdo chce přinést nějaké svoje specialitky či něco tvrdšího, není omezen, opět prosím o vlastní iniciativu.Spaní: Mohu nabídnout 4 místa v pohodlnných postelo-gaučových prostorách. Ostatní nechť si donesou prosím spacáky. O nějakou dohodu, kdo s kym kde (zakolik), to nechám na vás. :)Hry: Mám tu malé aktivity, což by v případě zájmu mohlo přinést i adekvátní zábavu. Nějaké karty, popřípadě jiné deskové hry přineste, všichni budou jistě rádi.Nu, toť asi vše, vícero mne zatím nenapadá. Kdyby se vyskytly nějaké otázky, ihned se ptejte. :)
[Honza, 00:18, Re:]:Honzicku, tve rozumbradovani dava akci jisty pofiderni nadech. Ne, ze bych si delal iluze o sporadanem prubehu a kdesi cosi... ale tak na druhou stranu se budu modlit k Bohu, aby seslal velky dest a pripadny svincik splachnul.
[Tomáš, 20:44, Re:]: Takže se vyspíme na hromadě, nebráním se tomu, rozhodně po zábavě bude hnůj relativně ještě čisté místo ke spánku, protože jak sám víš, nikdo k záchodu nestihne doběhnout... a Pavel tam pro jistotu a pro vlastní pohodlí bude sedět hned od začátku akce, obávám se tedy celkem právem, že nejen na zahradě bude nejen nablito, ale i... hehe :-D