[Pavel, 18:59, tralala]:Zajimave. Copak te dovedlo az k teto otazce? Byl jsi nekym osocen?Ale abych odpovedel taktez. Souhlasim s Petrem, kdyz rika, ze se pred cizimi lidmi hodne pretvarujes a vytvaris o sobe iluze. Kdyz jsi mezi kamaradam, tak povolis uzdu a nekdy z tebe vychazeji velmi nepekne poznamky, ktere toho druheho mohou opravdu ranit.
[Pavel, 18:59, tralala]:Takhle - kdyz jednas s cizimi lidmi nebo s kymkoliv kdo neni az tak blizky, tak se pretvaris a vytvaris si alter ego. Kdyz jsi mezi kamosema tak jsi \"sproste necivilizovane prase,ktere si nedokaze vazit lidi\" :-D
Jen takova anketa: (budu rad za vasi zpetnou vazbu) :))Povazujete me za vulgarniho ci dokonce za sproste necivilizovane prase,ktere si nedokaze vazit lidi ?:)Piste sve nazory,abych si utribil myslenky:)
[Petr, 12:36, Re:]:Ja hlavne cizim lidem nepokladal otazku: "Do you speak english?" cizi muz:"Sure!" cizi muz polozil otazku..Honza:"ehmm" :DKdyz uz umim hovno,drzim hubu,tot moje strategie:D usmevem se da vyresit hodne veci:)
[Petr, 10:33, Re:]:Noo,teze by si potreboval okurku na procisteni od stresu;-)Ale uz si prijdu na tech berlich jak Niky Lauda,s tou behavkou vybrat tu nasi zatacku,ajaj..
[Máma, 09:16, Re:]:Copak Jani? Neco nesedi? :)[Honza, 09:17, Re:]: Preci dobra nalada te nemuze opoustet s tim, ze jdes do prace, ne?[Pavel, 09:18, Re:]:Jeje, tak to tedy nezavidim. Nu, hodne stesti.
[Tomáš, 09:12, Krasne dopoledne]:Nic moc,trapi me strevni problemy,takze plnim a plnim :)Asi to bude zitrejsi vyjimecnou udalosti,zitra me cekaj 2 hod.muka,cetecko,rentgeny,pohyby s moji krivajznici :)