[Tomáš, 11:15, Dobra dobra]:Jee,tam bych mohl vystupovat,byl bych tam jediny clovek s piercingem v kostech:DCinkajici taska s flaskama by mela urco uspech :)
Ahojky, já jsem na tom podobně jak Jana (resp. plán být mimo je zatím do konce června). Takže uvidím aktuálně, jak na tom psychicky budu, protože sobotní akce bych se alespoň večer ráda zúčastnila.
[Tomáš, 10:40, Vikendova akce]:Zni to hezky,mozna ve stredu dostanu uz volnasky mezi lidi,ale tezko tedka soudit:) Porad mi hrozi akutni tromboza,vykrvaceni z me krasne naredene krve,tak uvidim:D Pripadne bych se na vas jenom koukal jak pijete:DEDIT:Iq park bych vynechal,max to vidim na tu sob akci,porad jsem jak cinkajici taska s flaskama,kor me unavuje uz i dychani,cestu do Liberce bych neprezil :D
[Tomáš, 10:40, Vikendova akce]:Hm... Hm... Já nevím, ale z větších akcí se cítím vyřazená až tak do půlky června. Návrh číslo jedna zní fajn, ale hlavně uvidím, jak dopadnu v pátek, do té doby nemůžu nic slibovat.
Vim, ze je teprve pondeli a nekteri uz mysli na stredu, jenze ja myslim uz dopredu na vikend.Navrh cislo jedna: Sobota vecer grillparty, tady nahore, na kopci. Tato cast zahrnuje i mrzaky a nerozsroubovane jedince, anzto tu mame cisto a doprava by se taky nejak zaridila. Nocleh by byl tez mozny.Navrh cislo dva: V nedeli Liberec, kamarad me zve na navstevu IQ parku :) Muze to byt sranda.Oba dva navrhy se mohou sloucit do jednoho a udelat z toho program na vetsinu vikendu.Co vy na to?