Tedy, panove, ja bych z vas blil a to naprosto uprimne.Tak nam tu chybi polovina obrazku v galerii a vam se jako jen tak mimochodem nechce nic rikat???? To si ze me delate prdel, ne?!?!??!
[Petr, 14:40, Re:]: Jo, tenhle problém už tady je asi půl roku, jen jsem si říkal, že to je tak do očí bijící problém, že o něm každý ví a proto jsem na něj ani neupozornil... :-)
[Petr, 14:40, Re:]:Hmm, tak se koukam na ftp aaaa??? Ze by ste neuhodli. Oni tam ty soubory nejsou!!!Zasranej stable, tohle uz je posledni kapka.Edit: presuneme iriador k nam a bude. Uz me tohle nebavi.
[Pavel, 14:26, Re:]:Jedine lama sem hodi nahled misto fotky ;-)Btw.: Mam technicky problem - v zadny galerii se mi nenacita prvni fotka - kdyz kliknu na prvni fotku, tak se nacita, nacita a nic.. na jakoukoliv jinou nemam problem :-( A stejne tak se nemuzu z druhy vratit na prvni - zase nacita, nacita,... :-)
[Petr, 12:38, Re:]:[Honza, 12:47, Re:]:Asi tak. I kdyz - znacne si vypracujes fyzicku, nez umichas tolik betonu, abys nas tim nekam zazdil, ci hodil do Orliku.