Diskuse Diskuse

Ena  - 12:33 28.05.2011

[Tomáš, 12:17, Lidickove, je sobota]:No.. Ja jdu brecet... a klidnit svuj vystresovany zaludek..
Tomáš  - 12:17 28.05.2011

A to by chtelo neco delat... Pojdte vecer nekam do hospudky, do kina, na neco... cokoliv. :)
Honza  - 11:37 28.05.2011

[Lucia, 20:13, ahoj ahoj ahoj:-)]: Ahoj :-D Myslím, že budu mít čas, v práci bych tentokrát neměl být do půl deváté večer. Good, good :-)
Jana  - 0:06 28.05.2011

[Lucia, 20:13, ahoj ahoj ahoj:-)]:Ráda bych se přišla podívat, ale na ten den už jsem se zavázala k účasti na jistém divadelním představení... Takže bohužel :-(
Petr  - 20:49 27.05.2011

[Lucia, 20:13, ahoj ahoj ahoj:-)]:Juu, custe, zni to zajimave a ja myslim muzu :-) [Ena, 20:46, Re:]:Az tak zle to bude (zle ti bude)? :-)
Ena  - 20:46 27.05.2011

[Lucia, 20:13, ahoj ahoj ahoj:-)]:Heh, nejak nemam cas to cist, ale vsimla jsem si 6.6... V tu dobu budu objimat toaletni mistu cekajice na histologii... Takze se nezucastnim (ani nevim ceho..) :o))
Pavel  - 20:23 27.05.2011

[Lucia, 20:13, ahoj ahoj ahoj:-)]:Vitej,rad bych dorazil na tvoji akci,ale ja porad lezim zasroubovany na luzku;-)A kvuli otokum nesmim zatim ven,ale dekuji za hezkou nabidku,snad priste bych uz mohl dorazit;-)
Lucia  - 20:13 27.05.2011

V prvni rade Honzovi gratulace k testiku:-)A v te druhe se omlouvam, ze svym emailem zahlcuju diskuzi, ale nejak se mi nepodarilo najit na vsechny adresu, tak pro jistotu pisu i sem:-)-----------------------------------------Ahojda ahojda ahojda:-)Moc moc zdravím a a to víc, že asi naposled posílám email který bude putovat přes oceán. Bylo nebylo a kanadská pohádka se pomalu ale jistě chýlí ke konci a ten je na jednu stranu krásný, protože to znamená, že vás zase všechny uvidím a ani si neumíte představit, jak už se na to těším!!! Na druhou stranu si neumím představit, jak bez toho tady vydržím. Už se mi stýská a to jenom když myslím na to, že je to můj poslední víkend ve Victorii....Ale protože to byl vážně nádherný půlrok, zakončený cestou kolem světa (Nový Zéland jsem nestihla, ten je v plánu přístě:-)))) a protože se množí dotazy na fotky a hlavně protože se na vás všechny nemůžu dočkat, rozhodla jsem se udělat miniakci :-))) s fotečkama a Maple leaf sušenkama:-)Je mi jasné, že ve škole je to teď masakr, v práci všechno hoří před prázninama, ale třeba kratičká pauza třeba neuškodí:-)))) a protože já a prázdniny v Praze to se nikdy moc neslučovalo a promítat fotky v září tři měsíce na zad je taky trochu mimo, tak jsem se rozhodla, že nárazové akce na poslední chvíli jsou nejlepší:-)A tak pokud máte chuť vidět nejkrásnější město na světě které mě úpně uchvátilo - Victorii, Rain Forests na Vancouver Island - nikde jinde na světě to nenajdete..., West Coast Trail aneb snídani s tuleni, oběd s lachtany, večeře velrybí společnost a usínaní s medvědy, Kanadské Rockies -Jasper, Bahnff nebo dáváte přesnost slunečné Kalifornii a LA a nebo kasínům v Las Vegas či vás zajímají více národní parky USA jako Yosemity, Sequia nebo Grand Canyon a nebo prostě jednom chcete vidět, co jsem půl roku prováděla, nebo máte chuť potkat mě :-) tak si udělejte na hodinku, dvě nebo tři podle libosti pauzu v pondělí6.6.2011Místo ještě upřesním podle toho, kolik se nás sejde, ale vypadá to na nějakou fajn čajovnu. Čas jsem si říkala že kolem osmé večerní už by snad mohly být u konce všechny pracovní povinnosti a profesoři už snad taky budou chtít domů, nebo ne? Pokud mate cas i o neco drive, muzeme zkusit cely vecer po kanadsku - slibila jsem, ze jim budu delat reklamu :-) aneb pulhodinky si popobehnout s kanaskdym fotbalem, na ktery mam perfetkni mic, tak muzeme spojit prijemne s uzitecnym:-)Zkratka pokud si najdete i v tom momentalnim frmolu hodinku nebo dve, nebo budete mit cas posedet dele, budu jenom rada:-)Takze co je podstatne, prosim dejte mi vedet co nejdrive - do pondeli 30.5. nejlepe :-) jestli mate chut dorazit. Pripadne i neco spachat pred osmou hodinou spolecne. Prosím napište i pokud chuť dorazit nemáte:-) Ať mám jistotu, že ti oceánští skřítkové ten poslední meilík opravdu doručili:-) A pokud je ten termín úplně uplně nevhodnej - tím nemyslím že dávají Esmeraldu, kterou nemůžete vynechat nebo slavíte Norbertům svátek jinak:-) tak dejte taky vědět a pokud budete v nadpoloviční většině, tak jste mě přehlasovali DÁM VEDĚT, že se akce ruší ( ale bacha, hlasy počítám já, takže to nebude tak snadný :-ú)))) Je mi jasný, že to není s časem lehký, ale pokud to vyjde, bude to super!!!!No zkrátka a jednoduše,mám vás ráda a moc ráda vás všechny uvidím!!!!Mějte se moc krásně a hodně stěstí v pracovním i zkouškovém úsilí!!!Lucka
Honza  - 15:24 27.05.2011

[Tomáš, 15:09, Re:]: Tak naučil jsem se to tak, abych napsal testík :-)
Tomáš  - 15:09 27.05.2011

[Honza, 14:42, Re:]:a.... naucil?
Honza  - 14:42 27.05.2011

[Tomáš, 08:39, Krásné ránko]: vstávalo se těžko, šel jsem na školící testík, aby věděli, zda-li jsem se za ten týden školení něco naučil :-)
Tomáš  - 8:39 27.05.2011

Tož jak se vám dneska vstává? Prší prší, jen se leje...
Pavel  - 20:10 26.05.2011

[Honza, 20:02, Re:]:Jdu tedy prga;-)
Honza  - 20:02 26.05.2011

[Pavel, 19:55, Re:]: Nejlépe každý zvlášť :-)Hm, chybí mi Kronika Pickwickova klubu ;-)
Pavel  - 19:55 26.05.2011

[Honza, 19:52, Re:]:Parada,aspon jsem te nabudil k vykonum,ale jak to na wc vyresime?:)
Honza  - 19:52 26.05.2011

[Pavel, 19:20, tralala]: Už se přidávám :-)
Honza  - 19:35 26.05.2011

[Pavel, 19:32, Re:]: Asi by se našlo místo pro akvárium, ale nechci akvarijní rybičky, starat se o ně, čistit štěrk a vést marný boj s řasy, že bych se na to... :-)
Pavel  - 19:32 26.05.2011

[Honza, 19:30, Re:]:Celkem hezka pozitivni zprava,mas tam misto na akvarijni rybicky?:)Prcic,tu predeslou zpravu jsem zapomnel smazat,njn,co se da delat:)
Honza  - 19:30 26.05.2011

[Pavel, 19:20, tralala]: Nikdo :-)Tak jsem si od babičky vypůjčil jednu stěnu a učinil z ní knihovnu, ušetřil jsem tak za novou, tahle stará poslouží jistě stejně, ostatně po rozdělení knihovny na dvě, protože půlka knih patřila bratrovi, se výrazně zmenšil počet knih a vše se krásně vešlo do jedné. Jsem konečně spokojený :-)A Ch. Dickens má vlastní etáž ;-)
Pavel  - 19:20 26.05.2011

Pujdu polozit the cabel,kdo se prida?:)