[Petr, 12:09, Re:]:Ja jsem mel zato, ze studujes regionalni rozvoj, nikoliv ze se ucis byti zednikem. Nicmene muzeme zmenit klidne predmet podnikani, chces-li :D
[Tomáš, 12:00, Ranni kavicka]: Také jsem seděl na zahrádce, pil kávu a díval se na javor, který jsem před mnoha léty zasadil, jak je každým rokem silnější a větší, teď už vytvořil klenbu nad příjezdovou cestou... Kdo je víc? :-)
Petre, jednoducha odpoved na tvoji otazku zni: \"Vzdyt oni to nemusi studovat, ale chteji... Na to, ze po sesti letech z nich vylezou zombie, ktere nedelaly nic jineho, nez se baly celych tech dlouhych mnoho let, to uz nikoho nezajima\" :(
[Ena, 02:27, Re:]:Me uz intelektualni kapacity nestaci na nic jineho nez monotrvarnou a slaboduchou zabavu... nekopej do mrtveho ;-)) [Ena, 04:14, Re:]:Mas lepsi vydrz nez ja - otazkou je, v kolik vstanes ;-)
[Ena, 04:14, Re:]:Jesli chces, dam si ji s tebou zitra pri baleni kufru:-) Jinak to byl presne duvod, proc jsem toho nechala. Nechtela jsem objimat tu misu kazdy pulrok:-) Ale absolutne chapu, momentalne jiny svet, fotkama se rozhodne netrap:-) Pozdravuj Hacha a spol. a drzim palce, at uz vylosujes kohokoliv!!!Petr, Zuzka, Honza: Moc se tesim az vas uvidim!!! Snad vas fotky nezklamou a trochu doufam, ze me nezklame technika:) Info kde presne poslu koncem tydne...Pavel: Koukam ze kdyz uz si neco udelat, tak at to ma grady:-) Ale ze jsi to ty, tak samozrejme vymyslim nejakou nahradu...
[Petr, 00:01, Re:]: To téma zde.. Poněkud jednotvárné.. Má vůbec cenu nechat dál běžet stránky, když si zde v blízké budoucnosti budu moci (vzhledem k mé pomíjivosti k času a nekončení) psát akorát tak já se sebou?