[Petr, 10:01, Re:]:Hm, no, skoro ne, protože po roztlačení nám to nesmělo chcípnout, to už bychom se nerozjeli, takže to odřídila babička. že já radši nespala :-/
[Tomáš, 07:54, Krasne ranko preji]:Vrrrr. Asi tě kousnu. Vstávala jsem v půl páté, abych mohla dědu odvézt na nádraží, ale náš sporťáček, zvyklý na italské klima, asi nerozdýchal mrazíky a cestou z Holešovic chcípnul na křižovatce. Naštěstí tam ale byly podmínky vhodné pro roztlačení, takže jsme domů dojeli...Tak jsem si pak říkala, že děda měl fakt raději jet taxíkem, jak původně plánoval ;-)
To je mi ale novinka. Někdo vstával dříve než já. Nu, Jani, za to ti patří potlesk a jsem rád, že jsi již tu rozvičku aplikovala do svého ranního programu.Vidíte? Moje působení má vliv!! :)
[Honza, 22:39, Re:]: Vzhledem k tomu, že nejsi od jistého večera můj kamarádíček..(ty sluníčko ;o) ), tak se vyjadřovati nebudu... A to i vzhledem k ostatním druhům, kteří by mohli potom upadnout v hluboké deprese.... (Já už nechcii!!!!)
Clovek tu chvili neni a uz se to tu rozjede. Koukam, ze jest tu zajimava diskuse. Vecne je sice uplne o ho..., ale vyzaruje z ni takova kamaradska nalada a sounalezitost :)Jak ti vubec, Pavliku, je?