[Radim, 12:35, Re:]:Inu, Radime, co myslis? Ja samozrejme beru v uvahu pouze variantu ala brontosauri, nebo-li umreme na hristi.Jak jsem zjistil, nekteri clenove to vzali tak, ze si jdeme zahazet a pri tom dat pivko. :) Moje varianta plati.
Ano to mas, Jani, pravdu. To posnehavani neni uplne dobrym znamenim, ze bychom chteli vybehnout ven na travnik a v trenyrkach behat za litajicim nesmyslem.
No jo, to já zas právě ve čtvrtek nemůžu. Asi bude lepší něco podniknout příští týden, především s ohledem na počasí, třeba teď když sněží se mi nechce :-)
Vzhledem k faktu, ze jsi to videl jiz milionkrat... tak to nemohlo byt zadne prekvapeni, ze? :)Dost me mrzi ten vcerejsi sport, ale dnes to vypada naprosto podobne. Jak jste na tom takhle v tydnu (tomto, pristim) o vecerech, ze bychom se sesli jindy.
Hm, až teď jsem si všiml, že jsem dneska odpoledne chodil po Praze s černou igelitkou z pohřebního ústavu a celkem s veselým výrazem ve tváři, přičemž krásný nápis \"Pohřební ústav hm. m. Prahy\" byl pro mne nyní jasným důvodem, proč se na mě okolní lidé tak podivně dívali, zejména v tramvaji a metru :-)