[Petr, 18:49, Re:]: Kolo? :-)[Ena, 18:42, Re:]: Ještě stále překypuješ odporem a nenávistí vůči nám? :-)[Petr, 18:51, Re:]: Myslím, že ne :-) Zítra se najde jiné pako nebo stejné, promiň Pavle, které napíše třeba \"ipsylon\" :-)
[Ena, 18:42, Re:]:Jen se mi Marianko hezky uc,jednou k tobe budu chodit s flaskama.Budes muj osobni lekar,casem te dosadim na ministerstvo,akorat prevrat odkladam o jeden rok;-)
[Máma, 17:22, Re:]: Hehe, no já budu mít v pondělí zápočet, který by se (doufám nejen projednou) dal srovnat se zemědělkou :o)) 2Pavel: http://www.youtube.com/watch?v=FedcqgrL98k
[Pavel, 18:40, Re:]: Billa ani Interspar nejsou po cestě, takže viz tvoje písnička :-) navíc když se budeš ládovat dortíčkama, za pár měsíců budou muset vybourat futra, abys prolezl ven :-)
[Máma, 18:22, Btw...]: Je chytrá :-)[Pavel, 18:25, Re:]: Můžeš dostat tak jednu přes nohu a koukej chystat pohoštění, kriplíku, když má přijít honorace :-)
[Pavel, 18:15, Re:]: Jistě, i Jana potřebuje jíst, chodí k tobě především na obědy :-) Já se zdržel návštěvy, protože mě pohled na utrápeného človíčka připoutaného k posteli vždycky rozpláče a kromě toho tě vidím na skypu :-)
[Honza, 18:16, Re:]:mam mensi seznam pozadavku:1. antidepresiva2. pivo3. na Hlavaku mi sezen kubansky kokain4. 9 mm pistol 5. nejaky igelity a kyble6. hezky casopis s kvetinamy a zahradkarstvim7. nafukovaci balon8. listky na balet9. chtel bych plysoveho medvidka10. krupky
[Pavel, 18:11, Re:]: Tak típni svou poslední cigaretu, nech si otevřít okna dokořán, slušně se oblékni a pokliď své okolí, přichystej občerstvení a hlavně pořádně vyvětrej a po sedmé hodině se tam zastavím :-)