Tak Vam preju krasny a pohodovy vikend plneho zabavy a humoru,urcite na tom budete lepe nezli ja:)"Protoze mi za hodinu co?" "Protože Ti za hodinu jede vlak, vole"
[Radim, 11:57, Lyze]:Ahoj, zrovna vcera jsem na to myslela, zda je u me realne to nejak zvladnout. Mam toho ted trosku vic a bohuzel bych musela jeste zarizovat pujceni lyzi (coz by se asi dalo i zvladnout),ale pak mi Peta napsal, ze musi o vikendu do Krumlova a bez nej se mi nechce:(.To uz pomalu vypada, ze jsem fakt povesila lyzovani na hrebik:(
Takže už jsme jenom kamarádi, jo? Tsss, nu, to si ještě popovídáme! :)Jináč krásné ráno všem. Dneska hezky bez drog, kouknout do sluníčka, poklonit se mu, poděkovat za to, že jsme stále tady a šup makat.
Kuk :-) Škoda, že již odcházím, přečtu si cestopis, až bude volný čas, což bude nevím kdy ;-) Mějte se tu krásně a děkuji za veškerou pomoc při řešení nedělního paranormálního dobrodružství kdesi u Tábora, jméno městečka jsem opět zapomněl ;-)
Docetl jsem to a moc pekne.Jen jsem se tam zasmal nad jednou formulaci - kdesi uprostred, kdyz Petr vlozil sve komentare - \"... prileti Zuzka s kamaradem Tomasem...\" :) Nevim proc, ale pobavilo me to.