[Zuzka, 12:50, Vikendova lyzovacka]:Záleží asi na tom, kolik nás defintivně bude. U více lidí totiž jinak hrozí, že by to mohlo nevyjít na autobus (ta šance je malá, ale je tam). Osobně se plánuju defintivině rozhodnout ve středu 2.3. podle předpovědi počasí a zarezervovat tolik lidí, kolik mi na to kývne.
Ja si to urcite necham projit hlavou. Na lyze jsem vyrazit chtela, takze dame doma rodinnou poradu a ozvu se. Je treba zajistovat dopravu nejak vcas (tj. hodne predem?)Dnes vecer - diky Tome za rezervaci.
[Máma, 12:36, Re:]:Tak vcera to malem neklaplo,nekdy proste nekdo nemuze kvuli skole,praci,je unavenej :)Cim vice lidi bude v nasem okoli,tim podle me jedine lepe:)
Hele,spis uz definitivne vyresime problem lidi na wally,v prubehu tydne se sem regne kamaradka a rada by i obcas zasla..Hraje dlouhodobe volejbal..a chce zkusit novou verzi teto hry:)Pripadny kontakt do budoucna: z.u.z.k.a(zavinac)email.cz,cislo mam kdyztak ja,tohle je jen podpurny kontakt...
[Radim, 10:10, Re:]:Jou.Musim se podivat i nekam dal za hranice nasi Prahy,akorat se mi tam nechce,zcela jiste dostanu se svym specifickym narecim do drzky:)Pouziji jedno spojeni znameho,s kterym jsem mel o vikendu cest mluvit,kdyz v Mostech navstevoval teze pritelkyni.On po prijezdu do Mostu:"Zdravim,heleee,kde tu mate centrum?"mistni obcan:"Ty uz do centra nedojdes,pico" :)Nemaji radi hele a prazsky prizvuk,beru si radeji nuz a peprnak :)