Krásné pondělní ráno, všicí moji milí.Navrhuji zítra Wallyball, zavolám tam a uvídím, jestli mají volno. Kdo se přidá? (zatím je to Petr, Zuzka, Tom)Setkání všeobecně - kdo by byl pro nějakou hospůdku, jen tak posedět, pokecat? Nemusí to být hospoda, ale příjemná kavárna či čajovna... Termíny jsou středa a pátek.
[Petr, 21:37, Re:]: Ale teďka na netu jsem, jelikož jsem si něco včera zapomněl opsat z mailu, musel jsem si ráno přivstat a dojít se sem podívat, ale tyhle ranní vstávačky o páté hodině ranní a přebíhání po pankrácké pláni z jednoho místa do druhého o -7°C mi skutečně nedělají dobře ;-)
Zdravíčko, přátelé!Jelikož mi 14. února (na Valentýna) zemřel děda, celý týden, když nejsem v práci, pobývám u babičky, aby nezůstávala v bytě sama, takže příležitostí sem napsat bylo opravdu pramálo.Situace se vyvíjí tím směrem, že se nejspíše k babičce odstěhuji, což na štěstí není na druhý konec Prahy, k metru Pankrác to bude stejně daleko :-)Jinak soucítit společně se mnou ani nemusíte, protože jsem se se ztrátou dědy na rozdíl od ostatních členů rodiny vyrovnal celkem rychle, (\"je to tak běžné, živí [staří] musí zemřít\"), kdo chce snad pro formalitu poslat parte, budiž mu vyhověno.Mějte se krásně a užívejte života, dokud nějaký je ;-)
[Lucia, 13:06, Re:]:Diky za privitani. Jo, byla to parada. Jen co se vyhrabu z pracovniho zavalu (co nedokazala snehpva lavina dokazala ta pracovni) tak hodim nekam fotky.
[Tomáš, 15:17, Krasne odpoledne i tobe]:Pravě proto jsem časový posun zrušila a cestuju mezi:-)Vítám z hor, jestli to bylo jen z poloviny tak úžasný jak ta fotka, tak to muselo bejt dokonalý!!!
Vitejte do proprseneho a polosneziciho pocasi... jak nad tim uvazuji, zacnu vas obvinovat, ze jste to pocasi privezli s sebou. :)Kdyz odhlednu od toho, ze jsem to nebyl ja, kdo by jezdil pryc, vzdycky se i po kratke dobe clovek vraci domu a ceka, co se tam zmenilo. Nemate taky ten pocit?
A kupodivu si to navic jeste uzili. Hned bych jela zpatky! Ale tesim se i na vas. Pravdepodobne jedu ale tento vikend domu, tak se snad uvidime hned pristi tyden!
[Tomáš, 14:24, Ale neee]:Neboj, sem to ještě nedorazilo, takže zatím tě neopustím:-)Tak se spíš drž ty, ať pak nezůstanu poslední já :-)Přeživším krásný den/večer:-), přežívajícím monoho zdaru, a užívajícím trochu závist - už aby byl pátek a hurá taky na prázdniny:-)
[Tomáš, 22:11, Tady to nejak umrelo]:[Radim, 10:48, Re:]:jo, Tome, konečně to vzala příroda do vlastních rukou, a to svinstvo (=lidstvo) vymře... už žádná lidská blbost. jsi rád? :-)