tak já asi budu mezi nepřeživšími :Dten spánek vám závidím, jako by nestačilo, že se u nás vstává v 7, já navíc nemůžu usnout třeba do půlnoci, ač bych velice ráda a zajisté by mi to prospělo...
[Petr, 09:16, Re:]:Je tedy faktem, ze nez jsem pochopil tve vyjadreni toho, ze jsi v osm sel spat a v devet jsi usnul (!!), tak jsem si to musel trikrat precist a v duchu trosku porozmyslet :DJinac zdravim a nadherne dopoledne preji.Ano, epidemii prezilo jen nekolik vyvolenych.... nastesti jsem tam i ja :)
[Honza, 21:58, Kuk :-)]:Je to nejaky hekticky ;-) Je fakt, ze taky dost spim ;-) V pondeli jsme sel spat v osm, v devet jsme spal a probudil se v deset rano :-O
Co to tam zkoušíte za novou hru? Hrajete o nějakej bonus za speciálně vysokou teplotu? Nebo jenom chcete otestovat to naše zdravotnictví, jestli vážně stávkujou všichni:-)No každopádně přeju co nejrychleší vykurýrování všem!!! A těm co se do \"hry\" nezapojili, jestli teda ještě takoví jsou, tak ať je to nesmete:-) Mějte se bájo L.
Kolega si tu kolem me poletuje, ze pry ma chripku, ale ze me nenakazi. Druhy se vratil do prace s jeste nedolecenou anginou. Kurna prace. Ja chci jet v patek do Tater a byt fit;)