[Tomáš, 13:13, Kdo pribyl? Hroch]:Hm,vyhlasil bych epidemii na Iriadoru-samej chcipak :)Muzeme delat hromadne zajezdy do nemocnice,ja na ORL,Tom k praktickemu lekari,Petr chirurgie,Zuzka rehabilitace,Radim na imunologii a Honza na kozni-pac ma plisen na nohou a stydi se za ni :DA zbytek bych poslal na gynekologii:))
Uz se tak stava, ze na hrocha vlezlo prase a mlatilo ho lopatkou do hlavy tak mocne, az se z toho hrosikovi zatocil svet. Nu a ted tu lezi pod perinami, poti se a snazi se to prase setrast....Nejak se tech 39tek nemuzu zbavit... :(
Moc krásné to bylo. Děkuji, Honzíku, za pozvání. Myslím, že jsme se pobavili a konečně zhlédli všechna tvá díla (možná ne všechna, ale třeba většinu stromů).Čajovníci byli trošku neskuteční a nadčasoví, ale je vidět, že pragmatický přístup můj se vyplatil. Když vidím, že všichni čekají, objednám si něco, co se nemusí vařit. :)
[Honza, 23:11, Kuk :-)]:ano, vskutku krásné. díky za pozvání, byla to zábava :o)a btw, mám perličku od babičky:"Tak co, kolik jsi tu měla mejdanů? No ale koberec neni propálenej, tak je to dobrý. Ty tvoji kamarádi nekouřej, viď?" "No, jeden je kuřák." "Tak ten sem nesmí.":D
Děkuji, že jste do věže dorazili v takovém krásném počtu, a doufám, že se vám \"vernisáž\" líbila i přes nadčasový přístup čajovníků. Děkuji, děkuji a ještě jednou děkuji ;-D
[Honza, 11:05, Re:]:cha, myslíš, že někdo z pracujících tam bude dřív než ty? :o)no a já se omlouvám, ale dorazím později, odpoledne přijedou prarodiče...
[Tomáš, 22:27, Vernisaz]: No, já jedu z práce rovnou tam, jelikož dělám do 16.00, tak tam snad dorazím včas, pokud ne, těch pár minut nějak jistě zužitkujete i bez mé maličkosti ;-)Doufám, že všichni víte, kde to je ;-)
[Honza, 17:18, Re:]:Ok, beru te za slovo, umelecke plakatky jsou vzdycky ceneny:-)ale pro jistotu si nechavam pravo cenzury, znas se:-) A ze jsi to ty, tak ti jako prihlasene budu do souteze o odmenu pocitat i dospele:-)A jinak pravý důvod odletu/útěku - opravdu to chces vedet???...no ....kdyz clovek pozna takova \"stvoreni\" jako je Iriador, tak pak potrebuje chvilku na to to stravit:-)takze travim:-))
[Pavel, 17:35, Re:]: A z rýmy můžeš dostat to, co máš nyní, asi tak bych to viděl, čeče. V každém případě, ať už jsi to dostal jakýmkoliv způsobem, vždy jsi něco zanedbal a nebo ještě líp pochybil :-)