Diskuse Diskuse

Petr  - 13:55 02.02.2011

[Ena, 13:46, Re:]:Nevim co to je, ale rozhodne me to urazi :-)) (urcite to bude medicinsky termin pro \"o kolecko min\") :-)
Ena  - 13:46 02.02.2011

[Petr, 12:57, Wally]: Mas aspon 9 carpu misto 8 ? :)
Petr  - 12:57 02.02.2011

Hmm, tak jsem zpet ze ctyrnasobneho rentgenu :-) Jsem se bavil, kdyz sjem koukal do rentgen karty a tam pred rokem taky nejaky prosvicovani :-) Hned jsme vedel z ceho to tenkrat bylo.. hold kvalitni hra :-)
Lucia  - 11:48 02.02.2011

[Pavel, 11:18, tralala]:Samozrejme!!!Ze te deti miluji je super, horsi by to bylo obracene:-)
Pavel  - 11:38 02.02.2011

[Tomáš, 11:30, Re:]:cely Iriador uz je za hranou zakona:D
Tomáš  - 11:30 02.02.2011

[Pavel, 11:18, tralala]:A jeje, jeste nas zavrou, ze tu propagujeme nejake hnuti, ktere se neslucuje se zakonem. :D
Pavel  - 11:18 02.02.2011

[Lucia, 07:05, Reklama:-) a zaroven prosba a zaroven pardon za spam:-)]:Hm,a ma se zapojit i strycek Paja? Deti me miluji:D
Lucia  - 10:33 02.02.2011

[Honza, 09:54]Beru zpět - prosím, ty možná propagaci našeho tábora raději vynech z popisu práce, přeci jenom by nás taky mohli zakázat, ještě než to začneme:-)A ten rejstřik, právě se bojím, jakým způsobem si ho vyčistil:-)[Petr, 09:26]Díky!!![Tomáš, 08:36, Pěkné ráno]:Ok, uznávám, očekávám trest:-) vyžauji trest:-) Já vyžajuji trest smti:-)
Honza  - 9:54 02.02.2011

[Lucia, 05:39, Re:]: Co tím chceš říct, že jsem kriminální živel? Vždyť čistější rejstřík než je můj nikdo jiný nemá :-D[Lucia, 07:05, Reklama:-) a zaroven prosba a zaroven pardon za spam:-)]: Hezký tábor, ještě hezčí bude bez otravných spratků :-)))A jinak se připojuji k Tomášovi s přáním krásného rána a mějte slunce v duši :-D [ironie] :-)
Petr  - 9:26 02.02.2011

[Lucia, 07:05, Reklama:-) a zaroven prosba a zaroven pardon za spam:-)]:Pekneee. Jasne, budeme propagovat... :-)
Tomáš  - 8:36 02.02.2011

Koukám, že než se stačím dostat ku přání, někdo mi tu trhá mrkvičku. No nebudu se zlobit, spokojím se s potrestáním viníka. :)Nicméně i já se připojuji ku krásnému ránu, i když moc krásné není, ale přesto... nechť se vám daří.Honzovi hodně elánu a táborovým organizacím zdar.
Lucia  - 7:05 02.02.2011

Někdo možná tuší, někdo možná netuší, ale založily jsme s kamarádkou letos občanské sdružení Funny a na programu jsou momentálně nejblíže letní dětské tábory a tak mám jednu moc moc moc velkou prosbu. Ohromně by nám pomohlo, kdyby jste náhodou narazili na někoho, kdo tábor pro svou ratolest hledá, tak kdybyste se zmínili, že jeden super tábor znáte:-)Uznávám, že netušíte, jak super bude, ale abyste věděli, co jste propagovali, tak se klidně můžete v létě přijet mrknout a uvidíte, že je to super a sranda!!! btw. oni nějaká ta strašidla na stezku odvahy, případně komplicové Moriartyho se vždycky hodí:-))Odkažte ho na naše stránky, klidně je sdílejte na facebooku, na vašich stránkách - teda pokud jsou aspoň trochu normální:- ))))..........zkrátka jakkoli, jenom aby se o nás dozvěděli.Naše stránky jsou:http://www.funnyos.cz/Kdybyste nám chtěli pomoci ještě víc a šli třeba kolem místa, kde se pohybuje víc dětí námi hledaného věku 5-17, tedy školky nebo školy, případně volnočasové zařízení, nebo naopak dospělí - tedy rodiče těchto dětí (úřady, doktoři, banky, obchody,.. ...), moc by nám pomohlo, kdybyste tam mohli nechat náš letáček na tábor. Přeci jen to teprve rozjížíme a děti sehnat nebude taková sranda. Letáčky jsou k dispozici buď v dokumentech ke stažení na stránkách (jsou tam všechny, ale stačí buď někam dát letáček přehledovej - o všech táborech, nebo podle zaměření, kam to dáváte - např. do školky Svišťíky apod......) nebo pokud nemáte možnost tisknout, stačí napsat kolik jich jste schopní udat a my vám je pošleme.....Pokud jste dočetli až do konce, tak Vám tímto děkuju za trpělivost, pokud se nás pokusíte nějak zviditelnit, tak děkuju ještě víc!!!! Je úplně jedno, v jakém městě apod.... Zkrátka a dobře, předem moc díky za pomoc!!!!P.S. Tímto také startuji soutěž o nejaktivnějšího propagátora - dětí mají na přihláškách kolonku, odkud se o nás dozvěděli. A rozhodně ho odměna nemine:-)tot pro dnesek vse a uzaviram sve reklamni okenko:-)Nebude to sice jako od Slunecnika, ale dovolim si poprat KRASNE RANO!!!
Lucia  - 5:39 02.02.2011

[Honza, 23:27, Kuk :-)]:No koukam, zmena stylu z underground na upperground:-)Jo a Schwarzernbergovi vyrid at sebou kouka hodit...ty davy co stoji pred vystavni sini uz jsou netrpelivy...,btw. zvaci dopis ti poslu,ale co provedem s cistym trestnim rejstrikem???:-)
Honza  - 23:27 01.02.2011

Přesně, tohle byl přece vždycky underground! :-))
Petr  - 11:18 01.02.2011

Tady jsou vsichni nejakychytry, asi si budu muset najit jiny forum ;-)
Honza  - 10:54 01.02.2011

No nic, užijte si výpočty, jdu do worku, tak mi držte palce, ať neudělám průser hned první den :-D
Radim  - 10:33 01.02.2011

[Máma, 10:29, Re:]:To je zakladni stavebni kamen ekonomie :)
Honza  - 10:32 01.02.2011

[Máma, 10:29, Re:]: Taky mám novou metodu, když nevím co s tím, roztrhám to :-)
Jana  - 10:29 01.02.2011

[Ena, 10:18, Re:]:já už jsem přešla na novou metodu - když nevíš co s tím, zderivuj to :-)
Honza  - 10:26 01.02.2011

[Ena, 10:18, Re:]: Já jsem do \"divných\" matematických zadání málokdy něco napsal, což bylo téměř vždycky, když nepočítám podpis a datum v horním pravém rohu :-)