[Máma, 22:21, Re:]: Ano, také mě ty kilometry udolaly, nohy se třesou pod vlastní vahou, hrozné :-) Asi to hodím na pátek a uvidíme, určitě do té doby najdu jinou překážku a zruším to :-D
[Honza, 22:19, Kuk :-)]:pátek může být ;-)uff, jsem tak mrtvá, že se mi ani nechce vstát od počítače. považuju za zázrak, že jsem si uvařila večeři... co s člověkem udělá 27km :-))
Takže co vy a čtvrtek v +- 16.30 na \"vernisáži\" v Čajovně ve věži? :-) Počítejte s tím, že tam přijde i někdo navíc, soukromé vernisáže pro jednotlivé skupiny by se mi prodražily, takže to pojmu globálně, abych měl po zbytek února klid ;-)
[Petr, 16:41, Re:]: Jo, to je tak kdyz lidi berou neco jako samozrejmost... A pak kdyz se jim jednoho dne urva drzak na rucniky nebo na toaletak, tak jsou celi kuvytrzeni...
To vite, slunicko sice vychazi a zachazi, ale holt... informovat vas o tom nebudu. To jest nevdecna prace, za kterou me nikdo nema rad. Takze tuuudle. Nic nebude :)
[Ena, 12:44, Umelcova duse.. ]: :-DDD Tak to jsi napsala opravdu dojemný příběh, ano, je to možný, že to dopadne podle tvého scénáře, až na na absinth, tady si dovoluji polemizovat :-D[Zuzka, 15:07, Vystava]: Všechno bude, neměj obavy ;-)[Petr, 16:43, Re:]: No, nikdo ho sem nedal, já na to na starý kolena špatně vidím a když náhodou vidím, tak neumím, nebo, což je daleko pravděpodobnější, jsem líný, ale jestli si najdeš čas a příležitost, budu za umístění plakátku na iriadoru jedině rád :-)[Lucia, 11:54, :-)]: Žádný strach, jsem ambiciózní umělec, příští výstava se bude konat v Ottawě :-)
[Lucia, 11:54, :-)]: Bohuzel, vsechny jeho obrazy se prodaji v cuku letu, z Honzy bude mlady bohaty bohem, ktery bude svuj dar utapeti v absinthu a na zachodech na prkynku ,,sekat dobrotu\" ... Nakonec zbyde jen to jeho slovo... Kalisek - ktery vsak nebude nesti vyznam nadoby na vyplachovani stetcu... Za devatero horami a za devatero rekami.. ho budou znati deti Vasich deti pod nazvem... Muz, ktery sazel stromy..
Původně jsem si říkala, že vás jenom po delší době zase pozdravím, ale po přečtení pár řádků mi to nedá dodat ...někdy možná má i přísloví :"mluviti stříbro,mlčeti zlato" něco do sebe...Každopadně zdravím jak to Tom perfektně nazval "z minulosti":-) a přeju krásný den!!!to Honza: k výstavě moc moc gratuluju, a doufám, že nebude poslední, ať to mám taky možnost vidět naživo:-)