Jen jeste bych si troufl dodat k diarove debate. Zakladni podminkou pro uspech diare je, ze si musite ve spravny cas vzpomenout na to se do nej podivat. Toho ja bohuzel nejsem schopen :)[Pavel, 05:13, tralala]:Strucne, abych neplytval tvym cennym casem - Prilis efektni a malo efektivni ;)[Honza, 18:54, Kulturní událost :-)]:Skvela zprava! gratulace!
[Lucia, 05:56, Re:]:V tuto nocni dobu se uci jen lide, kteri si potrebuji dokazat, ze skutecne makaji (celonocne). Pak cely den proflakaji (prospi, proji...) a vecer zacnou nanovo, aby mohli o 4 hodinky pozdeji psat svym kamaradum na diskuzi, jak moc maji prace;)
[Petr, 22:21, Re:]: Myslím, že je na čase obrátit list a diáře si nevšímat a mlčenlivě ho snášet, jistojistě má v životě ukotvené své místo jako cokoliv jiného v kabelce, jako třeba zrcátko a korále, a je tedy jen na nás, ale zejména tedy na vás, jak s tím dokážeme společně žít. Tak. :-)S protlačením potíže nebyly, dobré umění nemá potíže s protlačením, chichi, jen obrazy musí umělec chtít ukázat, tady nacházíme jádro celé věci.[Petr, 22:21, Re:]: To snad není událost, ale štěstí :-)
[Honza, 22:02, Re:]:Hihi, dulezite je, ze se podarilo protlacit a vystavka je. Dobra prace! Bohuzel lide mnohdy maskuji za diare to, ze si nechteji udelat cas, i kdyz by to bylo stokrat lepsi, nez to co budou ve skutecnosti delat. Ale s tim se musime nez smirit, protoze to je tato doba. Uspechana a nevedouci :(S timto se loucim a uzaviram negativni okenko :)Dobrou noc.
[Tomáš, 21:44, Vystava a diar]: To víš, tlačil jsem hodně a stálo to hodně kapesníčků na utírání potu :-)Tak netvrdím, že se mnou všichni vytřou mezery mezi důležitými událostmi, hehe, ale jen tvrdím, že se to prostě děje - samozřejme neděje se tak zpravidla, zase nechci házet do pytle všechny uživatelky diáře, ano, všimněte si, že užívám označení uživatelky, neboť je patrné a jasné, že diáře ve větší míře užívají ženy a tento nešvar padá právě na jejich hlavu. Ale co, jedinou obranou je útok, mám diář, mám události a nebojím se je použít! Takže... práce... zeď... spánek, hm. Lidi, co je to událost? :-D
[Honza, 21:19, Re:]:Gratulace k vystave. Moc se tesim na navstevu. Jak se ti to vubec podarilo protlacit?Co se tyce diare, tak tady musim znacne oponovat. To, ze te mnoho lidi bere jako vypln mezi dulezitejsimi udalostmi je velmi smutna a s takovymi by jsi se mel prestat schazet, aby ti bylo lepe na dusi. Co se tyce ukolu a jinych potrebnych zalezitosti, je tento vynalez jednim z nejlepsich, protoze to tam mas napsane a tudiz, kdyz pravidelne jeho stranky kontrolujes, na nic nezapomenes.K Pavlovu prispevku, ze normalni clovek si pamatuje program 3 tydny dopredu - ANO, pamatuje, ale to ten program taky musi vypadat - hospoda, bliti, hospoda, bliti, hospoda, hospoda, bordel, hospoda hospoda, mozna nejaka prace, ale to jenom prilezitostne, hospoda, bliti.....Sami si jiste dovedete predstavit, jak takovy \"normalni\" clovek ma pestry program.
[Zuzka, 21:02, VYSTAVA]: Jestli si vezmeš bílý svetr, myslím, že tuhle šanci si nenechá ujít více osob, takže na konci vernisáže budeš odcházet s červeným svetrem :-)add diář: Jsem zarytým odpůrcem diářů, tedy ani tak ne proti diářům jako takovým, nýbrž proti jejich fanatickému používání a \"vyspárovávání\" mezer v denním programu. Dám vám příklad: chci s někým dejme tomu zajít na čaj a dotyčná osoba vezme diář, nalistuje nějakou stránku a pak řekne, že má čas zítra mezi 17-18 hodinou a že teda v tuhle dobu od 17 do 18 může, nebo pozítří mezi 13.45-14.15, či úplně nejlépe 11.36-11.59, se mnou pobýt v čajovně nebo kavárně, to je úplně jedno. To je, prosím, pěkně hnusné a bezohledné, jen prostě prosté zalepení mezery mezi dvěma důležitějšíma událostma, kterou osoba klidně mohla zalepit návštěvou McDonaldu nebo čímkoliv jiným a neurážet :-) A takhle jsme degradováni na pouhou výplň v mezičase :-)) A tohle se děje každému a každý den ;-) Proto říkám fuj diáři.Ale když mi ráno volali z banky, jestli mohu 1.2. přijít ráno do pobočky, musel jsem se samozřejmě podívat do diáře (s krajním odporem) v průběhu rozhovoru:-)
Honzo, tak to je uplne super. Strasne moc se tesim. Vezmu si snad schvalne bily svetr, abych mela sanci si ho potrisnit cervenym vinem, jak uz to na vernisazich byva.
[Pavel, 19:31, Re:]: Kšefty má truhlář, zedník, pokrývač, lakýrník, to jistě, souhlasím, ale nikdo z nich nebude průměrně inteligentní a tedy ani jeden nemá diář. Diář budou mít jejich manželky (v hlavě), takže kšeft probíhá asi tak: \"Franto, ty jeden ožralo, přestaň čučet na fotbal a padej do Štěrbohol lakovat!\" :-)