[Zuzka, 11:22, Re:]:Ale kdyby tu ten hmyzák nebyl, jak byste brečeli a hořekovali, ať se zase vrátí!!Ja udávám vašemu dni směr, dokáži vás sjednotit v boji s třídním nepřítelem. Jsem vaše slunce, vaše světlo na konci tunelu... jsem ten, jenž vás dokáže jemnými triky vést za poznáním. :)
[Zuzka, 09:07, Re:]:Muhaha. Ale přeci bys nelkala nad tím, že vás pořád něčím prudím ne? Já mám na mysli vaše dobro, abyste nezakrněli a nesnížili se na úroveň hmyzu. :)
[Tomáš, 08:36, Vikendovy program]:Prace v nedeli?? To uz skutecne prehanis;) Na to, ze kazde rano otravujes slunickem, jsme si uz zvykli. Ale tohle?!?!
Veselé povíkendové, slunečné a k tomu sněhové ráno! Nechť se vám dnes vstává jen s tou nejlepší náladou.Honza, Pavel:Takže žena tam byla jedna a to Jana (neodpustím si korekci tvého příspěvku, Honzo), bowling gut, pivo gut a co práce?? Copak jste udělali za dobrý skutek?
[Pavel, 00:01, Re:]:aha, takže kdybych si dala pivo, tak by zázračně ten první autobus nevynechal a na ten druhý bych taky nemusela čekat 20 minut, jo? nebo jak jsi to myslel? :-)