Takze vsichni pritomni vstat a cvicit! Ja uz mam dneska nachozene 2,3 km, tak sup supJinac pripominam Wally, 20hod, squash hastal ( jsme ctyri, Jana nastesti muze ). Sraz bude v budove primo u kurtu, abychom se nehledali jako minule. :)
[Pavel, 16:26, Re:]:To je napad, spojime sily a bude.Jinak tedy slunecne rano prati nemohu, jelikoz zadne slunicko na obloze nevidim. Nicmene verim, ze tam je, proto tedy hura vstavat!
[Petr, 20:43, Re:]: Nebo bys mohl uskočit nebo rovnou skočit do jednoho z protiteroristických opancéřovaných odpadkových košů, jen by tě koš, i přes veškerá splňující bezpečnostní opatření, údajně by měl člověka uchránit před výbuchem až 5 kg semtexu vně i uvnitř, neuchránil před zvídavým bezdomovcem a jeho hnisem oplývajícími nemytými prsty, nemluvě o nakysle smrdutém pachu jeho oděvu, spletnuvší si tvou hlavu za meloun, a které pocuchají slušnému člověku nervy i účes mnohonásobně víc, než výbuch čehokoliv jiného :-)
[Honza, 19:31, Re:]:Abych pravdu rekl, mel jsem z naseho setkani nejdriv poradny sok, ostatne zvednout prudce hlavu od napinaveho deje knizky po osloveni v te chvili neznamym indviduem neni nic prijemneho ;-)
[Tomáš, 14:27, Re:]: Až tak hrdě se hlásíš k Sluníčku? Inu, proč ne, ale kdybys tak věděl to, co vím já... :-D[Máma, 13:40, Re:]: Gratulace, jistě, nikoliv k nemoci, ale k úspěšné zkoušce :-)[Petr:]: Líbilo se mi naše poetické ranní setkání na peronu při cestě do práce, kéž bych ráno byl schopen ze sebe vytlačit více než dvě slova, ale prostě ne každý den se poštěstí jít ven s rozvázaným jazykem a bystrou myslí hned po ránu (bez snídaně), velikým výkonem už bylo to, že jsme se poznali a to musí stačit :-)