Vstavat a cvicit, chuligani.Koukam, ze jste si oslavu paradne uzili... ani nechci vedet, co jste v tom mcdonaldu delali, natoz pak v tom obchodnim centru. ;)
[Petr, 00:35, Re:]: Tak čtení je můj koníček, můžu se ale zabývat otázkou, zda-li má zvláštní přínos pro čtenáře brzké přečtení knihy za jediný večer :-) No nic, za chvíli jedu za bratrem stěhovat skříň, tak hezké odpoledne přeji všem ;-)
[Máma, 23:41, Re:]: Pozor, nezhltnul jsem filozofii za odpoledne, ale za večer :-D S tou ironií jsem se patrně už narodil, je mi líto, prostě si musíte zvyknout, ale vždycky je míněna v dobrém slova smyslu :-)
[Máma, 23:41, Re:]:Ale ano, mel... kdyby to neprecetl za jedno odpolene, vis jak dlouho by trvalo, nez by se tvoje knizka dostala skutecne k tobe vzhledem k okruhu zajemcu? :-))[Honza, 23:47, Re:]:Jeste ted si nejsme jistej, jestli se to skutecne stalo... ;-)
[Petr, 23:40, Re:]: Jo! Kdybych se najednou v okamžiku objevil na společném obědě v okruhu Adolfa Hitlera, Michaela Jacksona a Ježíše na vrcholu Mount Everestu, i tak bych nemohl být více překvapenější než při našem obědě v McDonaldu :-)
[Honza, 23:38, Re:]:prej Sluníčko, z textu na mě přímo křičí ta ironie :-)jistě, pokládal bys věštbu za špatně časově zařazenou, věštec se spletl tak o 50 let. ale hlavně si myslím, žes neměl tu filozofii zhltnout za jedno odpoledne :-))
[Petr, 21:20, Re:]: A heleme ho, dal jsi pak přednost snídani nebo večeři? :-)[Zuzka, 21:20, ...]: Sáhni po nějaké poslepu a čti :-)[Pavel, 16:41, tralala]: Však každý z nás chtěl projevit úctu a oslavit narozeniny všemilovaného iriadorského Sluníčka :-)[Máma, 17:23, inu...]: Kdyby mi někdo vykládal budoucnost, přečetl z ní společnou iriadorskou návštěvu obchodního centra při sobotním odpoledni, asi bych věštce i věštbu označil za absurdní :-) Teď už se jen nabízí otázka, co si po takovéto zajímavé zkušenosti představuji pod slovem \"absurdní\" a odpověď na ni nenacházím, v údivu příčící se mému myšlení, v návštěvě obchodního centra při sobotním odpoledni ;-)
Díky Jani, za poskytnutí azylu. Mrzí mě, že jsme nestihli včera probrat čaču, džajv či tango - neva, necháme na příště. Skvěle jsem si to užila. Z knížek nevím, do které se pustit dřív (ale albegra to urcite nebude, i kdyz jsem z ni byla nadsena).
[Ena, 12:39, Re:]:Ja bych klidne Pavla nechal Vetrnikem (vzhledem k ucesu) i Mesicnikem, ktereho bych prekrtil na Namesicnika, (vzhledem k vyrazu) zaroven :-D