[Tomáš, 15:15, Re:]:Abys naopak ty nebyl nemile prekvapen, jakym způsobem pusobi to tve \"Krasne dobre rano, slunicko nam sviti!\" na nasi psychiku:)))
Na konci každého měsíce vyhodíme anketu "Kdo je to naše sluníčko?" podle Vašeho působení na naši psychiku. Tak se chlapci čiňte, ať máme důvod vůbec někoho vybírat:)
[Máma, 14:07, Re:]:Jisteze,tak koukej tu svoji nemoc kopnout do zadku a nebo ji kopnu ja!:) Ve stredoveku se nemoci vyhanely z tela nariznutim zil,tak snad nebudu muset k tobe prijit s nozikem a s kyblickem;-))Petr:jsem Vetrnik se slehackou,tak zalez;-)
[Tomáš, 13:50, Ajta]:to já chci jít taky! :-)tak jako teď už je mi docela dobře (oproti včerejšku a ránu), za dva dny se to snad ještě zlepší, ale neuškodí mít náhradní řešení.
nj, to se to řekne \"vyležet to\", jenže já šla dneska na zkoušku ;-) ale tak aspoň že byla úspěšná. jinak ale mám nějakou virózu či co...psala jsem tedy Kátě a připojí se na hru.
Ano, slunicko sviti, vsichni to vidime, jen nam to nejaky sileny optimista musi kazit jakymsi \"vstavatacvicit\":)Na wally se mnou nepocitejte tak zhruba do konce zkouskoveho;)Radim - mne se lekce teda libila, hned bych byla pro dalsi;)Jani, tak at z toho nic neni!
Se zpozdenim diky za epickou kalbu - doufam, ze se tanecni lekce libila. Byl sem z toho tak unaven, ze jsem zdrhl bez uklidu (za coz se omlouvam) a vyrazil na dalsi, ktera zacala uz ve 3 odpoledne. Aspon, ze v praci si clovek muze v klidu sednout, nejak na me sviti vsechny kontrolky :)
to jsem se chtěla zeptat, kdo všechno jde ve středu na ten wallyball. dotaz asi směřován hlavně na Zuzku, jestli jde, nebo jestli mám zase říct Kátě. jen doufám, že já budu moc jít, je mi nějak blbě :-/