[Zuzka, 14:38, Re:]:Z puvodniho vyberu nejsou zadni, taky mne to trosku prekvapilo.Panske osazenstvo, panske osazenstvo... tot otazka ;DCo se tyce Korpiklaanu, na ty bych taky jel :)
A Sonata je z toho puvodniho prehledu ktera? Resp. pokud zadna, kde se to hraje. A vubec, je ucast omezena na panske osazenstvo? Protoze se mi tohle libi.
[Petr, 14:18, Re:]:blbost,ja to psal davno pred Zuzcinym prispevkem,nevidel jsem ho :)Osobne bych prubnul Sonatu,ja bych to pak mel i blizko k zene,spojil bych dve veci :)mala ukazka:nastrel1nastrel 2
[Petr, 13:40, Re:]:jeden tipNightwish pausirujou,delaj na albu..Delain jsou v Americe,Lordi maji rok pausuWithini:aktualizace:nehrajou;-)Korpiklaani,moje srdcovka,poradny finsky narez-hrajou v breznu ve Svycarsku.Epica:brezen v Nizozemsku,uzasny zensky metal
Nakonec vzdycky skoncime u toho, ze vlastne to vsichni se vsema myslime dobre... No neni ten zivot krasnej? :)Pavel: ehm, emoce vyvolas, zvlaste u mne velice silne, ale nejsem si jist, jestli sekrece meho adrenalinu neprekracuje zdravou mez a maximalni zdravou dobu.
[Zuzka, 11:35, Re:]:I negativni emoce jsou prinosem,uvedu to na nasledujicim prikladu,vy me pri hre nenavidite->do tela se vam vyprodukuje mnoho adrenalinu,rozsiri zornice,telo je pripraveno na kritickou situaci..pri teto cinnosti se vam adrenalinem procistuji trubky v tele,ja to s vama vlastne myslim v dobrem.Nedostanete infarkt :) Zuzka:Spravne,pres zimu to nema cenu,je tam moc horko:)
[Tomáš, 10:50, Re:]:Kdyby se to hralo na profi urovni,tak je to nuda,ja umim s balonem veci :) Napr.trefit druhemu hraci kedlubnu,tocive strely,do zdi ke zdi,umim vyvolavat emoce-na to mam monopol pouze ja,obcas jsem oznacen za cu*aka,furt mi nekdo rika,pouzivej prsty,chlapce apod:)