[Pavel, 10:25, Re:]:Pavliku ano, na tve kvality nikdo nema...Nastesti tu ale mame nekoho, kdo to fakt umi, vis? :) Nelam si s tim hlavu, muzes delat podavace rucniku.
[Zuzka, 08:46, Re:]:slysel jsem kdysi nejakouzto veticku - Mne to nebavi - co je na tom pravdy? :)Ale Petr ma pravdu, tentokrate to vyslo paradne a nase ctvrta hracka (byvala profi nahravacka) se na nase pomery musela nudit, ale ja jsem si zahral naprosto uzasne. Konecne se hralo na tri prihravky, dlouhe vymeny... parada.
[Honza, 14:51, Re:]:No coz,musis se inspirovat soudruhem Gottwaldem,ten se se taky do svych 30-let skrabal v zadku a kazdy ho ignoroval,pak se nasledne zmenil rezim a hle,jak nam panacek sel hezky vzhuru,skoda pro nej,ze se mu utrhla aorta a chcipnul po navsteve Stalinova pohrbu:D
[Honza, 14:34, Re:]:Idealni program,taktez bych si neco takoveho rad dopral,po unoru si dam slofika,budu se drbat na hyzdich a popijet rum brckem;-)Pojedu si psychicky odpocinout do Jablunkova:)
[Petr, 12:29, Ha]: Tož dobře, vzbudil mě telefonát, kde mi bylo řečeno, že zítra ráno jdu na školení. Chraplavým hlasem jsem na všechno řekl \"ano\", jistě, pak jsem vstal, uvařil snídaňový oběd, snědl ho, pustil si film \"The last station\", teď jsem ho dokoukal a chystám se ven s Tutý. Tolik tedy k 11.1.2011 :-)[Máma, 12:36, Re:]: Gratuluji ;-)[Tomáš, 13:00, Mame se dobre]: Makáš málo, musíš víc! :-)[Pavel, 12:44, Re:]: Abys také nebyl svědkem absolutního temna, jako se to stalo nejmenovanému jedinci :-)
[Tomáš, 08:13, Dobre ranko devcata a hosi]: Ano, ano, dal jsem na tebe a vstal v 11.10 a nezacvičil si a myslím, že si ještě dám krátkého šlofíčka :-)Zevlit, to je umění, cvičit umí dneska každý Tomáš! :-)