[Tomáš, 22:48, Re:]: Kdybych nebyl unavený, pak bych napsal traktát, ale za nynějších okolností to zestručním: Prostě nám závidíš jedinečného daru, jakého se nám od Prozřetelnosti dostalo, totiž dar \"zevlingu\" :-)
[Honza, 22:18, Re:]:A co tvým lenošením získají? Vstanou v poledne či ještě později, kdy slunce je již dávno na sestupné dráze k obzoru, pole zůstávají neobdělána, obilí chřadne a je zarůstáno plevelem! Ba co víc, tvé pošťuchování vede pouze k podpoře nočního bujarého života, kdy akorát rostou a bují nekalé živly.Podporováním takovýchto nálad byť i jen nevyslovenou myšlenkou by mělo být tvrdě trestáno. :)
[Tomáš, 22:05, Bude velka bitva]: Starý muži, kdybych neměl celé iriadorské osazenstvo raději než ty, nechal bych je vstávat a cvičit, ty jeden falešný proroku! Z úst pliveš hřebíky, zanášíš pole plevelem a ještě se ostudně opovažuješ vydávat je za obilí! :-)A pozor, vstávám, dokonce dřív než ty, jen necvičím, protože celková námaha už je obsažena v časnějším vstávání :-)
[Honza, 21:23, Re:]: Mlady muzi, kdyby jsi mel cele iriadorske osazenstvo radeji nez ja, nenechal bys je jen tak lezet a lenosit.Zel bohu je nutno priznat, ze kazdy veli tak, jak je sam zvykly jednat. Tudiz ty lenosis, ja vstavam a cvicim. Jak to tedy muze nakonec dopadnout? Spatne! Spatne, mladezi. Strezte se tedy falesnych bohu a nevyznavejte nic, co vas uvrhne do pekel!! :D
[Petr, 20:58, Re:]: Proto ti věnuji celý tento příspěvek, aby byla náprava učiněna v dostatečné míře :-) Jaký je tvůj pohled na věc? :-)Mám vás rád (víc než Tomáš) a myslím na vaše uctivé pohodlí, a proto \"spát a lenošit\", na rozdíl od despoticky smýšlejícího nevěřícího Tomáše, který ráno v osm zavelí \"vstávat a cvičit\" a kromě toho je zvíře :-)
[Pavel, 20:12, tralala]: Ano, jsi \"sluníčko\" :-)[Tomáš, 09:45, Re:]: Nepomlouvej, nešiř tady bludy a jdi si zacvičit :-D[Pavel, 12:41, Re:]: Vím o jednom provaznictví v centru Prahy, až to přijde, dovedu tě tam a můžeš si vybrat z rozmanitých druhů provazů :-)[Zuzka, 09:40, Re:]: Vždycky mi šlo o vaše blaho, o tom nikdo nemůže nikdy zapochybovat, tedy až na jednoho nevěřícího Tomáše :-)
[Pavel, 12:41, Re:]:LOL. To nedelej, byla by te skoda. Koho bychom pak provokovali?Ale tedka vazne, jak z Cedoku a jak podepsanej - s laskou ? Tak zapremyslej, jesetli neznas nejakou slecnu, ktera pracuje v Cedoku.
[Zuzka, 12:34, Re:]:Hele,nevim, sam na to koukam jak vejr:) Ty buchty jsem dokazal identifikovat-byl jsem obdarovan od kamaradky z Moravy,ale ten dnesni dopis..uz me vazne hodil do nejistoty:D""Zitra jiste dostanu otcovsky test,ze mam nekde v republice tumprdlu a pujdu si hodit provaz !"";-))
[Zuzka, 11:41, Re:]:to mas pravdu:))Ehm,zacinam byt z tech svych blizicich se narozenin nejaky zmateny,nejdriv mi prijel balik s buchtama,dneska jsem zas dostal pro zmenu dekoracni dopis od Cedoku,podpis byl s laskou :))